joi, 31 martie 2016

Comanzi si castigi! Pentru ca se apropie Pastele, ne-am hotarat sa te surprindem din nou, cu ceva nou. Ca de fiecare data, incercam sa fim alaturi de clientii nostri si sa le multumim cum stim noi mai bine. De-a lungul timpului am organizat concursuri interesante, am oferit premii tentante, am trimis cadouri, am oferit reduceri pe site, am incercat sa le multumim in felul nostru, pentru ca ne-au ales.

   De data aceasta ne-am gandit sa ne rasplatim clientii cu aceeasi moneda. Da, exact cu aceeasi moneda! Ca sa intelegi mai bine cum sta treaba, hai sa-ti explicam:

   In perioada 1 - 25 Aprilie, toate comenzile plasate pe www.mylash.ro vor intra intr-o tombola speciala. Pe 29 Aprilie vom extrage prin random.org, 3 comenzi pe care le vom premia cu aceeeasi valoare pe care o au. Practic, iti dublam comanda!
   Asadar, daca in aceasta perioada ai facut o comanda de 100 lei, iar comanda ta este una dintre cele 3 extrase, vei primi un voucher de 100 lei pe care il poti folosi oricand doresti. Acest lucru este valabil pentru orice comanda, indiferent de valoare. Daca ai facut o comanda de 50 lei, vei primi un voucher de 50 lei, daca ai facut o comanda de 500 lei, vei primi un voucher de 500 lei, si tot asa.
 
   Daca ai facut mai multe comenzi in aceasta perioada, vei avea mai multe sanse la extragere, dar vei primi voucherul doar pentru comanda extrasa.

 Pentru mai multe detalii, suntem aici sa-ti raspundem. Bafta!


 
   

  

  
   

   
  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu