joi, 21 ianuarie 2016

Intrebari frecvente despre aplicarea si ingrijirea genelor false
    Avand contact zilnic cu clientii, primim aproape tot timpul aceleasi intrebari. Prin acest articol, incercam sa raspundem cat mai clar la cele mai frecvente 10 intrebari intalnite in decursul celor 6 ani de activitate de pana acum.
1. Cate tipuri de gene false exista? Din ce sunt facute acestea?
   Intr-un timp relativ scurt, genele false au devenit unul dintre cele mai apreciate accesorii de make-up. De aceea si varietatea lor este una foarte mare. Pe site-ul nostru gasiti toate variantele de gene false, de la gene individuale cu nod sau fara nod, extensii cu mai multe fire sau fir cu fir, la gene tip banda de toate marimile si formele,  majoritatea fiind din par natural.


2. Ce tip de gene false imi recomandati?
  De obicei, marimea si forma genelor raman la alegerea personala a fiecarei cliente. Din experienta, va putem sfatui  ca pentru prima oara cand veti alege o pereche de gene false sa nu exagerati cu lungimea acestora. Puteti opta pentru un model mai natural, urmand sa va dati seama daca pe viitor va doriti mai mult de atat.
  Pentru genele tip banda va recomandam ca dimenensiunea din coltul exterior sa nu depaseasca 13 - 15 mm, iar la cele individuale puteti opta pentru cele medii si scurte.
  In ceea ce priveste extensiile de gene fir cu fir, montarea lor tine strict de marimea genelor naturale, iar acest procedeu trebuie efectuat de catre o persoana specializata.

3. Mai am nevoie de mascara daca folosesc gene false?
  In principiu, dupa aplicarea genelor false nu veti mai simti nevoia de a folosi mascara. In cazul in care va doriti totusi acest lucru, aveti grija sa nu fie una rezistenta la apa.
  In cazul genelor tip banda, puteti rimela genele naturale inainte si sa aplicati la sfarsit genele false, sau le puteti rimela impreuna pentru o imbinare mai buna.
  In cazul celor individuale, puteti folosi mascara dupa aplicarea genelor, dar incercati sa nu le incarcati prea tare, pentru ca astfel le veti reduce rezistenta.
  Foarte importanta este demachierea care trebuie realizata cu grija, de-a lungul firelor. Aveti grija sa nu folositi un demachiant uleios!

4. Genele false se pot refolosi?
   Genele false tip banda se pot refolosi de multe ori. Ele se aplica la sfarsitul machiajului, se dau jos in momentul demachierii, se curata de adezivul ramas si se depoziteaza in cutiuta lor pentru a-si pastra forma intacta pana la urmatoarea purtare.  In functie de ingrijirea corespunzatoare pe care au primit-o, o pereche poate fi purtata de aproximativ 10-15 ori.
   In schimb, genele individuale si extensiile se aplica o data si se mentin intre 3-6 saptamani. Dupa aceasta perioada, este recomandat sa se aplice unele noi.

5. Cat timp rezista genele false?
  Genele tip banda sunt realizate pentru a fi purtate o zi/seara, dupa care se vor indeparta si se vor aplica din nou cu alta ocazie. Acestea vor rezista atata timp cat este necesar sa reziste intreg machiajul.
  Genele individuale si extensiile se aplica o data si se mentin in jur de 3-6 saptamani, in functie de aplicarea si ingrijirea corespunzatoare.

6. Cum se aplica genele tip banda?
  Aplicare genelor tip banda se realizeaza in 3 pasi simpli:

a. Masurati genele
Puneti genele pe lungimea pleoapei. Daca geana este mai lunga decat linia ochiului taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei
b. Aplicati adezivul
Aplicati un strat subtire de adeziv pe toata lungimea genelor false. Asteptati ~ 60 secunde
c. Aplicati genele
Aplicati genele false la baza genelor naturale. Mentineti presat cateva secunde pentru o lipire sigura.

7. Cum se aplica genele individuale?

Aplicarea genelor individuale (smocuri) se realizeaza in 4 pasi simpli:
a. Pregatiti genele natural. Curatati genele naturale si pleoapa mobila pentru a indeparta orice urma de grasime si machiaj.
b. Desprindeti genele din cutiuta. Folositi penseta cu varful ascutit pentru o mai mare acuratete si pentru a nu deforma firele din smoc.
c. Turnati cateva picaturi de adeziv pe o folie. Inmuiati capatul inferior al smocului in adeziv.
d. Se aseaza geana pe genele natural. Evitati  sa atingeti pleoapa cu adezivul, penseta, sau genele false.

Cele 3 reguli esentiale pentru o ingrijire corecta a genelor individuale si pentru rezistenta maxima:

1. Nu trageti de gene dupa ce adezivul s-a uscat.
2. Folositi doar demachiant fara substante grase.
3. Nu va frecati la ochi cu prosopul.

8. Care este cel mai bun adeziv?
  Toate tipurile de adeziv de pe site-ul nostru sunt de cea mai buna calitate. Important este sa fie aplicat corespunzator tipului de gene false. Pentru genele tip banda avem nevoie de un adeziv diferit fata de cel pentru cele individuale sau pentru extensii si este foarte important sa nu le inversam . Respectand aceasta regula vom avea intotdeauna parte de o lipire sigura si de durata a genelor false.

9. Pot lipi genele tip banda cu adezivul de gene individuale, pentru a rezista mai mult?
  Nu este recomandat acest lucru pentru ca adezivul pentru gene individuale este unul mai puternic, mai dur, care o data aplicat pe genele tip banda, poate deveni incomod si deranjant la ochi. Genele tip banda sunt facute sa reziste atata timp cat rezista si machiajul si sa fie indepartate o data cu acesta. Bineinteles ca exista si persoane care folosesc aceasta metoda, pentru a mentine genele tip banda cat mai mult timp aplicate, dar acest aspect tine si sensibilitatea fiecarei persoane in parte.


10. Care adeziv este mai bun dintre cel negru si cel transparent?

 
   Singura diferenta intre gene doua tipuri de adeziv este strict de culoare. Calitatea este aceeasi la ambele variante.
   De obicei, adezivul transparent este folosit atunci cand se aplica gene false la un machiaj natural sau in culori mai deschise, iar cel negru pentru nunate mai inchise, sau atunci cand se foloseste eyeliner.


   Daca mai sunt si alte intrebari la care ati vrea sa aflati raspunsul, nu ezitati sa ne intrebati. Noi suntem aici sa va raspundem la toate nelamuririle legate de genele false. Nu de alta, dar avem ceva experienta. ;)

  Si nu uitati! Genele false sunt acele mici accesorii care fac un barbat sa se topeasca dupa ochii unei femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu