marți, 26 mai 2015

Sprancene perfecte pentru... brunete!


  Sprancenele reprezinta elementul cheie al fizionomiei, atat la femei cat si la barbati. Dar mai ales la femei, si mai ales la brunete, unde ies cel mai tare in evidenta.  Daca forma sprancenelor nu este tocmai reusita, se vede; daca un fir de par a crescut pe langa, se vede, daca nu sunt creionate la fel, se vede; orice imperfectiune se vede si se vede bine.

  Da, e un pic nedrept, dar asta nu inseamna ca nu exista solutii. Atata timp cat au la indemana produse profesionale care le ajuta sa dea forma corecta, sa indeparteze parul nedorit si sa defineasca frumos sprancenele, putem spune despre brunete ca sunt chiar norocoase.

  Si cine poate rezista unei brunete care ridica senzual din sprancene?

  In ajutorul milioanelor de brunete, care se confrunta zilnic cu probleme legate de sprancene, MyLash.ro a creat un pachet cu produse profesionale.

  Pachetul pentru sprancene + Fard CADOU contine urmatoarele produse:

  Gel modelare sprancene Ardell  - este un gel pentru epilare pe poate fi folosit de persoanele cu mult par in jurul sprancenelor, dar si pentru mustata sau alte zone ale fetei.

  Penseta cosmetica automata MyTool 1801 - firele scurte care nu pot fi indepartate cu ajutorul gelului de modelare, se penseaza fara durere cu aceasta penseta automata

  Sablon sprancene Salon Perfect - acest sablon are 4 forme diferite care se potrivesc aproape oricarei femei
 
   GRATUIT: Fard definire sprancene Ardell - negru deschis - o nuanta perfecta pentru brunete, ce se aplica de minune cu pensula din pachet.

  Pachetul este disponibil aici si costa doar 86 lei.
 
  Chiar daca nu esti bruneta, de poti bucura si tu de produsele din acest pachet, iar fardul il poti face cadou unei prietene...brunete.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu