vineri, 15 mai 2015

Fii stralucitoare! Din cap pana-n...gene!   A inceput sezonul nuntilor, botezurilor, cununiilor, al petrecerilor, in general. Stim foarte bine ce inseamna asta pentru o femeie: rochii, pantofi, coafuri si nu in ultimul rand machiaj. Femeile isi doresc sa aiba de fiecare data o aparitie cat mai originala, de aceea au nevoie de diversitate.

  Pentru a le sustine, echipa MyLash a creat un pachet perfect pentru doamnele sau domnisoarele petrecarete. La cumpararea genelor false Elise 125 impreuna cu Praful mineral iradiant Sorme - nuanta Rosy, oferim cadou rujul rezistent cu Vitamina E Sorme - 227 Joyfull

   Genele false Elise 125 sunt gene false tip banda din par natural, care au aplicate cristale stralucitoare de-a lungul benzii. Acest model este unul perfect pentru un machiaj de seara, in care iti doresti sa scoti ochii in evidenta. Genele false Elise 125 sunt mai mult decat o pereche de gene false, pot fi purtate ca o bijuterie.


   Praful mineral iradiant de la Sorme este ideal pentru a-ti imbraca pielea intr-o suava mangaiere de soare. Fina si matasoasa, aceasta pudra minerala poate fi aplicata atat pe fata cat si pe corp, iar ambalajul practic o face perfecta pentru a o purta in geanta.

  Iar rujul are o nuanta neutra, ce poate fi aplicata atat la un machiaj de zi, cat si la unul de seara, acolo unde accentul este deja aplicat pe ochi.

    Cumapara-le impreuna si economisesti 63 lei. Pachetul costa 116  lei si il poti comanda aici: http://www.mylash.ro/pachet-glam-pentru-seara-ruj-cadou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu