joi, 19 martie 2015

Pentru femeile care stiu ce vor   Stim... e greu sa fii femeie. E greu sa fii in acelasi timp mama, fiica, sora, iubita, prietena, colega sau cine stie ce alte atributii mai poti avea. Dar e frumos. E frumos sa-ti imparti timpul cu persoanele dragi, insa e esential sa faci rost de timp si pentru tine.
  
   Noi cei de la MyLash avem zilnic contact cu femei de toate varstele si stim foarte bine cat de stresate sunt de timp. Gama noastra de produse este una foarte variata, iar pentru o femeie care se grabeste este esential sa gaseasca repede tot ce isi doreste fara sa fie nevoita sa deschida zeci de pagini. 

   Tocmai de aceea, am facut o noua organizare a site-ului, in scopul de a va ajuta sa gasiti produsele necesare in functie de nevoile pe care le aveti.
  Asadar, daca va doriti produse de make-up, gene false sau alte accesorii pentru un machiaj de zi, le veti gasit pe toate intr-o singura categorie. La fel se va intampla si daca doriti produse pentru un machiaj de seara, de mireasa sau chiar de scena. 


   Iar de acum, si profesionistii vor avea un spatiu dedicat lor pe site, unde vor gasi cele mai avantajoase oferte, standuri de prezentare produse pentru saloane si cele mai economice pachete promotionale. 


  Speram ca acest lucru sa va fie de folos si mai ales, sa va scuteasca de timpul inutil pierdut in cautarea unor produse menite sa va faca viata mai frumoasa.    

  Va multumim ca ne sunteti alaturi si nu uitati ca suntem deschisi la orice sugestie sau recomandare aveti pentru noi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu