vineri, 20 martie 2015

Ce mai fac sprancenele tale?


 Priveste-te in oglinda si uita-te cu atentie la sprancenele tale. Ce mai fac?

 Te-ai intrebat vreodata daca sunt ceea ce ai tu nevoie? Oare sunt perfecte pentru tine?

 Sprancenele perfecte sunt acelea care nu ies in evidenta, niciodata.


 Sprancenele trebuie sa fie in armonie perfecta cu restul fetei, iar cand acest lucru se intampla, ele nu ies in evidenta. Ceea ce trebuie sa se vada este o imagine de ansamblu curata, fara defecte.


 Sprancenele nu trebuie sa fie nici prea groase, nici prea subtiri, nici prea lungi, nici prea scurte, nici prea conturate, nici prea sterse. Desi exista multe metode de a obtine o forma cat mai frumoasa a acestora, nu exista o singura regula care sa ne indice dimensiunea standard a sprancenelor.


 Atunci cand te uiti in oglinda si vezi ca sprancenele tale ies in evidenta, ceva nu ai facut bine.

 Ai foarte mare grija la forma pe care o alegi. Cel mai indicat este sa mergi la un specialist care sa-ti ofere forma cea mai potrivita fizionomiei tale. Nu te lasa pe mana oricui, cauta o persoana de incredere.

 Daca natura nu te-a inzestrat cu sprancene bogate, nu te ingrijora. Le poti alungi sau ingrosa, pana vor ajunge la dimensiunea potrivita, cu ajutorul produselor profesionale. Atentie insa, si aici poti cadea foarte usor in capcana. Cauta farduri in nuante cat mai apropiate de culoarea naturala a parului tau, iar daca folosesti creion, incearca sa eviti liniile dure si nenaturale.

  Pentru ajutor, noi iti recomandam cu incredere fardul cameleonic de la Sorme, care isi schimba culoarea in functie de culoarea pielii si parului tau.

  Kit-ul contine două farduri (o nuanta mai inchisa si una mai deschisa de maro) si o ceara de fixare pentru un aspect natural si o textura sanatoasa a sprancenelor. Forma acestora poate fi redata cu ajutorul celor trei sabloane pretaiate in stil clasic: FINE, MEDIUM si FULL si a celor doua pensule ce insotesc kit-ul.

  Produsul este disponibil in 3 variante de culoare si il poti comanda aici. Marea intrebare ramane insa „De unde ar trebui sa porneasca si unde ar trebui sa se sfarseasca sprancenele mele?”.

 Daca ai putea desena invers un triunghi pe fiecare obraz, cu varful indreptat spre coltul nasului, avand spranceana ca baza, ai trasa o linie dreapta din varf spre coltul interior al ochiului si apoi ai continua-o spre spranceana. Din acel loc ar trebui sa porneasca sprancenele ideale. Daca ai desena a doua linie din varf spre coltul extern al ochiului, prelungind acea linie spre coada sprancenei, acolo ar trebui sa se sfarseasca spranceana ta. Arcuirea maxima a sprancenei ar trebui sa fie exact deasupra pupilei atunci cand privesti drept.

 Si moda impune un anumit aspect sprancenelor, dar de care trebuie sa tinem cont doar in masura in care ne permit trasaturile noastre.
 Ceea ce trebuie sa ramana o regula este indepartarea constanta a parului crescut in jurul acestora si pastrarea unui aspect cat mai ingrijit, indiferent de situatie.

  Daca ai la indemana o oglinda, vezi si tu ce mai fac sprancenele tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu