joi, 15 ianuarie 2015

Subtilitati pe care trebuie sa le stii despre extensiile de gene

   
  Extensiile de gene au ajuns, într-un timp relativ scurt în topul tendințelor de înfrumusețare din întreaga lume, ceea ce este ușor de înțeles având în vedere multiplele avantaje pe care le oferă acest procedeu.
   Dintre toate tipurile de gene false existente, extensiile imită perfect aspectul genelor naturale. Sunt foarte ușoare, flexibile și extraordinar de comode, iar efectul lor este  4 in 1: alungire, volum, remodelare și efect de lifting. În plus, scurtează cu mult timpul alocat machiajului de dimineață, nemaifiind nevoie de mascara și nici chiar de fardul de ochi.

  Este evident  faptul că femeile își doresc  gene cât mai lungi și bogate, însă acest lucru trebuie realizat fără a pune în pericol sănătatea ochilor sau a genelor naturale. De aceea, este foarte important ca atunci când te hotăraști să beneficiezi de acest procedeu de înfrumusețare să fii corect informată și să ții cont de anumite aspecte esențiale.
  Tehnica de aplicare a extensiilor este una extrem de minuțioasă, fiecare fir trebuie aplicat in prelungirea unui fir natural, ceea ce implică o doză mare de răbdare și mai ales îndemânare din partea tehnicianului. Procesul de aplicare nu este nici pe departe unul dureros, ci mai degrabă unul relaxant, liniștitor, chiar somnolent.  

   Un lucru important de care trebuie să ținem cont este că rezultatul final depinde de structura genelor naturale. Extensiile vor fi aplicate în funcție de volumul, lungimea și grosimea acestora, pentru a nu le afecta rezistența.  Genele subțiri și scurte nu vor putea susține greutatea unor extensii de lungimi sau grosimi mari. Chiar dacă așteptările tale erau un pic diferite, trebuie să fii conștientă ca stilistul poate lucra doar pe "materialul clientului", prin urmare suportul tău natural este cel care va influența rezultatul final. Cu cât genele naturale sunt mai puternice, cu atât efectul final va fi mai uimitor.

  După aplicarea extensiilor, primele 72 de ore sunt esențiale pentru ca adezivul să se consolideze, de aceea este interzis contactul cu apă sau abur. Aplicarea corectă a extensiilor depinde doar  de îndemânarea stilistului și de calitatea produselor folosite, însă menținerea lor în stare perfecta pentru cât mai mult timp, este responsabilitatea ta.  Se recomandă periajul zilnic al genelor.
    Îndepărtarea extensiilor se poate face treptat, lăsându-le să se desprindă una câte una, sau se poate face de către stilist cu o soluție specială, însă niciodată acasă, singură, prin smulgere.  Dupa îndepărtarea extensiilor, cu siguranță vei avea senzația că ți-au cazut și genele naturale, dar atâta timp cât extensiile au fost aplicate și mai ales îndepărtate corect, aceasta este doar o iluzie optică. O perioadă lungă de timp genele tale au fost lungi și bogate, renunțând la extensii vei reveni la cele naturale, care prin comparație, vor părea mult mai subțiri, mai scurte și mai puține. Pentru liniștea ta, îți recomandăm să faci o fotografie genelor înainte de aplicarea extensiilor și încă una dupa ce le dai jos. Vei observa ca ele vor rămâne la fel și dupa îndepărtarea extensiilor, ceea ce s-a  schimbat este doar viziunea ta asupra lor.
   Deși purtarea constantă a extensiilor nu afectează genele naturale, dacă aplicarea acestora a fost realizată corespunzător, e indicat ca dupa 5-6 luni consecutive de purtare să faci o pauză si să urmezi un  tratament de revitalizare de aproximativ două săptămâni. Și genele tale au nevoie de odihnă și răsfaț.  Alegerea produselor de calitate și a tehnicianului potrivit, reprezintă  cei mai importanți pași pentru a obține rezultatul dorit. Noi recomandam extensiile si adezivii Blink Lash.
   Dacă te-ai hotărât, alege tehnicianul cu grijă, informează-te  bine înainte, pune întrebări, iar dacă se poate, adună recomandări și de la alte persoane.
   Aplicate și îngrijite corespunzător, extensiile de gene vor contura atât de frumos privirea și iți vor oferi acel plus de senzualitate, după care tânjești.

   Poate părea un clișeu, dar mulțumirea femeilor față de aspectul lor fizic, este unul dintre cele mai importante lucruri din viața lor. Extensiile Blink vin să complimenteze mâna pricepută a stilistului și să demonstreze cât de mult contează calitatea produselor în acest procedeu. Atunci când produsele de calitate întâlnesc servicii de calitate, e imposibil sa nu obținem rezultate de calitate.      Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu