vineri, 16 ianuarie 2015

Inovatie in lumea beauty

    Ce mai e nou?


 Producatorii din industria cosmetica se intrec in descoperiri care sa schimbe si ajute industria de beauty. Pe zi ce trece apar noi produse menite sa revolutioneze intreaga conceptie despre infrumusetare. Si intradevar, unele dintre ele chiar reusesc acest lucru.


 Acesta este si cazul germanilor de la Costoo. Pornind de la premisa ca produsul ideal, indiferent de publicul caruia se adreseaza, trebuie sa fie intotdeuna PRACTIC, UTIL si ECONOMIC, acestia au creat plasturii SILCOPAD.
 In timpul machiajului, al vopsirii genelor sau al aplicarii extensiilor de gene, orice stilist sau make-up artist are nevoie de plasturi de protectie. Insa, adunand pretul acestora la costul total al operatiunii, constatam ca nu este deloc nesemnificativ. De aici a pornit ideea geniala a plasturilor SilcoPad.

 De ce sunt atat de deosebiti acesti plasturi?

 Pentru ca sunt REUTILIZABILI! Pot fi refolositi de cel putin 100 de ori!

 Sunt siguri pentru sanatate? 

 Materialul din care sunt confectionati este un silicon profesional, testat dermatologic. Dupa fiecare utilizare plasturii se spala si se dezinfecteza, fiind astfel 100% siguri pentru sanatatea clientelor.

 Care este avantajul din punct de vedere financiar? 

 Sa facem un calcul simplu si concret. O pereche de plasturi de unica folosinta pentru extensiile de gene costa intre 2-13 Ron. Plasturi SilcoPad - pentru extensii / 100 aplicari, costa 59 Ron.

 59 Ron : 100 aplicari = 0.59 Ron / cost pentru o aplicare

 Daca ar fi sa cumparam plasturi de unica folosinta pentru fiecare clienta in parte din cele 100, costul total al plasturilor ar fi undeva intre 200 si 1300 Ron. Deloc nesemnificativ, nu-i asa?

 Si sa va mai spunem un secret: confortul oferit de plasturii SilcoPad este uimitor. Plasturii SilcoPad sunt usori, extrem de flexibili si adera perfect pe piele. Iar dezlipirea lor….o mangaiere chiar si pentru pielea sensibila a unui bebelus. Un profesionist care-si respecta clientele, ar trebui sa se gandeasca in primul rand la confortul acestora.

Plasturi SilcoPad - pentru extensii
Scotch-ul de hartie poate tine locul plasturilor pentru extensii, insa odata lipit pe piele, peste genele inferioare, dezlipirea lui va fi o adevarata provocare, care se poate lasa cu lacrimi, tipete de durere si iritarea pielii sensibile de sub ochi.


Plasturi SilcoPad - pentru make-up


 Machiajul ochilor, implica de cele mai multe ori si refacerea machiajului de sub ochi, din cauza fardurilor care tot cad in momentul aplicarii. De ce sa muncim de doua ori, cand putem proteja zona respectiva cu plasturii SilcoPad? Mai mult decat atat, puteti trasa liniile de la coltul exterior al ochilor simetric cu ajutorul plasturilor. Plasturii de unica folosinta la indepartare pleaca cu tot cu fardul de pe fata. Nu si SilcoPad!


Plasturi SilcoPad - pentru vopsit gene


 Iar de vopsirea genelor ce sa mai spunem? Aici nu exista loc de compromisuri. Pielea de sub ochi trebuie foarte bine protejata de actiunea vopselei pentru gene. Acest procedeu va fi unul sigur si relaxant daca folosim plasturii SilcoPad.


 Datorita calitatii, dar si utilitatii lor, plasturii SilcoPad reprezinta una dintre cele mai apreciate inovatii in domeniul beauty, din ultimii 10 ani.

 Acestea fiind spuse, va invitam sa incercati SilcoPad, sa va convingeti de avantajele folosirii acestora si asteptam cu interes sa ne spuneti parerea dvs. despre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu