joi, 23 octombrie 2014

Nu lasa asta sa-ti strice intalnirea!


    A fost o data ca niciodata o fata frumoasa, frumoasa cum n-ai mai vazut. Avea ochii mari si luminosi, de te pierdeai numai daca priveai la ei.
Intr-o seara, fata a fost invitata in oras de baiatul pe care il placea si era foarte emotionata de intalnire.    Si-a pregatit toate cele necesare pentru a arata cat mai bine, si-a pus chiar si parul pe moate, a imbracat rochia cea mai scumpa din sifonier, a incaltat pantofii cei mai inalti; toate pentru a-l impresiona pe el.


  Un singur lucru a omis. S-a gandit ca n-o fi foc daca-si lipeste genele false cu un adeziv cumparat pe fuga din coltul strazii." De ce n-ar fi bun? E si mai ieftin!" s-a gandit ea.

  Dar nici n-a ajuns bine la intalnire ca ochii ei cei frumosi au inceput sa roseasca, lacrimau fara sens si nu-i mai putea tine deschisi, incat l-a speriat si pe saracul baiat. Pusa intr-o situatie jenanta a fost nevoita sa plece imediat, spre satisfactia celor doua rivale care ii chicoteau pe la spate, iar seara mult asteptata s-a transformat rapid intr-una ridicola.

  Lucrurile minore si care par fara importanta la prima vedere sunt cele care definesc in cele din urma reusita noastra.

  Ai grija ce produse alegi atunci cand vine vorba de frumusetea si sanatatea ta. Nu orice produs cu eticheta simpatica, poate fi si bun pentru tine.
  Iar riscurile pe care ti le asumi folosind  produse contrafacute sau de proasta calitate, sunt foarte mari.

  Informeaza-te inainte de a face orice alegere. MyLash.ro iti sta la dispozitie cele mai bune produse de pe piata, cu personal bine pregatit, care sa te consilieze si te indrume pentru a face alegerea cea mai buna.

  Te asteptam cu drag si suntem pregatiti sa iti raspundem la toate intrebarile si nelamuririle tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu