luni, 14 iulie 2014

O poveste cu final... perfect!


    A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti, o familie foarte numeroasa. Aceasta familie avea multi copii, printre care ii amintim pe: binecunoscutul ARDELL, frumoasa ANDREA, marele DUO, vestitul OPI, draguta CHINA GLAZE, sensibila GYPSY si multi alti frati, la fel de cunoscuti. Fiecare dintre acestia avea sarcini precise pe care si le indeplinea cu succes, aveau in grija unul dintre cele mai importante lucruri de pe acest pamant: frumusetea femeilor din intreaga lume. Atentia cu care au lucrat de-a lungul timpului i-a ajutat sa creasca in ochii oamenilor si sa devina astfel, lideri mondiali.
   Din dorinta parintilor de a mai avea si alti copii la fel de buni ca ceilalti, s-a nascut SALON PERFECT. Inca de la inceput, acestia si-au dat seama ca are ceva special, o aura distincta fata de fratii sai. Desi facea aceleasi lucruri ca acestia, lui ii ieseau mereu mai bine, era perfectionist si foarte atent la detalii.


 
   Calitatile sale au fost recunoscute de catre cei  mai exigenti clienti din intreaga lume, care au reusit sa-l convinga sa faca un pact: sa lucreze exclusiv pentru ei. Toate produsele create de SALON PERFECT erau accesibile doar profesionistilor, desi multa lume tanjea dupa ele.
   Cercul destul de restrans in care s-a invartit, nu i-a permis insa sa devina la fel de cunoscut ca fratii lui ARDELL, ANDREA sau OPI, chiar daca produsele sale erau mai bune sau mai bine lucrate.
    Desi avea parte de toata aprecierea in randul oamenilor importanti, ceva parca ii lipsea.
    O lunga perioada a respectat pactul facut, insa mai tarziu a realizat ca in acest fel nu face decat sa-si impuna singur limite. Isi dorea sa poata fi aproape de marea sa familie si sa creeze lucruri pentru toate femeile.
   Prin urmare a decis sa ia totul de la inceput si sa inceapa o noua viata.
   Batand la poarta MYLASH, acesta a fost primit cu bratele deschise, iar acum lucreaza la fel ca multi dintre fratii lui, pentru toata lumea, oferind aceleasi produse de calitate profesionala.
   Unii oameni il recunosc si sunt fericiti ca pot cumpara chiar de la el, altii ii testeaza produsele si se declara incantati de calitatea lor, iar ceilalti vor auzi cu siguranta de acum inainte de SALON PERFECT.


                              Tu ce stii despre SALON PERFECT? Ai facut cunostinta cu el?
   
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu