vineri, 21 februarie 2014

Genele individuale - o afacere?


   Fie ca ai un salon de infrumusetare sau esti make-up artist, probabil te intrebi daca aplicarea genelor false individuale poate insemna o afacere profitabila pentru tine.
  Spre deosebire de genele false tip banda pe care orice femeie si le poate aplica singura acasa, cele individuale necesita mai multa pricepere si rabdare.
  De cele mai multe ori, femeile aleg sa se lase pe mana unor specialisti atunci cand vine vorba despre frumusetea si confortul lor. De aceea, pentru aplicarea genelor false individuale, fir cu fir sau smocuri, cu siguranta vor apela la un profesionist, ceea ce reprezinta un profit financiar pentru tine.    In cazul in care pana acum nu ai folosit gene false individuale, pentru a le aplica unei cliente, va trebui sa tii cont de cateva lucruri esentiale:

- foloseste produse de cea mai buna calitate; atentia si grija fata de cliente, iti vor mari cu siguranta numarul acestora.
- nu folosi adeziv din abundenta, doar pentru a mentine genele aplicate cat mai mult timp (prea mult adeziv nu va face decat sa arate urat si sa afecteze genele naturale)
- educa-ti clientele in ceea ce priveste demachierea si curatarea corecta genelor.
- explica-le ca pentru indepartarea genelor este necesar sa apeleze tot la tine, evitand astfel caderea genelor naturale.

   Atentie! Aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, va trebuie efectuata de catre o persoana specializata.

  Durata procesului de aplicare poate varia de la 30 de minute la aplicarea smocurilor, pana la 2-3 ore la aplicarea extensiilor de gene.

  In momentul in care ti-ai perfectionat aceasta tehnica, iar clientele tale sunt multumite, poti considera ca ai o afacere profitabila; costul unei astfel de proceduri fiind considerabil.

  Si tine minte: o clienta multumita iti va aduce cu siguranta inca trei, asa ca ai grija de clientele tale pentru ca ele reprezinta cartea ta de vizita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu