joi, 20 februarie 2014

Foloseste fardul de obraz astfel incat sa pari mai tanara


    Aplicarea bronzer-ului sau a blush-ului poate determina cat de tanar sau batran arata un chip.
   Un chip tanar se presupune a fi rotund, cu plinatate a obrajilor, in timp ce un chip matur pare mult mai conturat, cu pometi proeminenti. Chiar si chipurile imbatranite par sculptate si conturate.   Fardurile de obraz, mai ales cele bronzante ar trebui aplicate cu grija in acele zone ale fetei, in care lumina este reflectata mai mult: deasupra sprancenelor, in varful nasului si al obrajilor si pe barbie. O aplicare pe toata fata, poate oferi un aspect de bronz fals, portocaliu.

   Totusi, un bronzer sidefat mai deschis ar putea sa inlocuiasca blush-ul.

   Cand aplici blush-ul, retine ca aplicarea lui prin miscari circulare pe pometi, te va ajuta sa creezi iluzia de tinerete. Aplicarea de linii oblice pe varful obrajilor va adanci si va da impresia de chip mai matur.

   Folosind o nuanta mai inchisa de blush sau bronzer pentru conturarea fetei, poti crea cateva look-uri interesante, dar mai ales poti reda impresia de maturitate.

   E atat de simplu sa te joci si sa creezi diferite aspecte pe chipul tau. Indrazneste! Mai ales cand ai atatea variante de farduri.
   Sorme Cosmetics iti pune la dispozitie 4 de farduri pentru obraz, in nuante si texturi diferite, potrivite pentru orice tip de ten:

Fardul de obraz cu vitamine C - un strop de culoare face ca pielea sa revina la viata, oferindu-i un aspect tanar si o imbujorare inocenta.Fardul mineral de obraz cu Vitamina E - ofera o gama variata de culori vibrante si luminoase, pentru a obtine un look intotdeauna proaspat si vesel.

Fardul bronzant cu Ginseng -  reda pielii luminozitoatea si stralucirea verii insorite, instantaneu.

          Tu ce nuante folosesti pentru fardul de obraz? Iti plac cele naturale sau cele bronzante?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu