miercuri, 11 decembrie 2013

Daruieste cu MyLash!

  Iti doresti sa faci o surpriza unei persoane dragi, de Sarbatori? Vrei sa daruiesti un cadou special de Craciun?
  Atunci, scrie-i lui Mos Craciun dorinta ta, iar MyLash o va indeplini!
   In intervalul 11.12.2013 - 20.12.2013, scrie-i Mosului ce cadou doresti si cui ai vrea sa-l daruiesti, iar echipa MyLash va avea grija ca acesta sa ajunga la destinatar chiar inainte de Craciun.
   Alege un produs de pe site-ul nostru (www.mylash.ro) cu valoarea de pana la 100 Ron, si il poti darui oricui vrei (mamei, prietenei, surorii, etc.).

  Cum intri in concurs?

- Te inscri ca utilizator pe acest blog
- Like paginii de facebook MyLash si Share fotografiei de concurs
- Lasa un comentariu la acesta postare in care sa ne spui povestea ta: care este cadoul ales de tine, cui ai vrea sa-l daruiesti si mai ales de ce. (Ex: Vreau sa daruiesc "Rujul mineral - nuanta Cherish 251" mamei mele pentru ca o iubesc, pentru ca este cea mai frumoasa, pentru ca are grija de mine, etc.)

  La sfarsitul concursului, vom alege 3 cadouri care vor ajunge la destinatar inainte de Craciun. Doua dintre ele vor fi alese prin tragere la sorti, iar unul va fi ales de echipa MyLash pentru cea mai frumoasa poveste.
  Daca te afli printre cei 3 castigatori, trebuie sa ne trimiti un email la adresa concurs@mylash.ro, cu datele de contact, atat ale tale cat si ale persoanei careia ii vom trimite cadoul (nume, adresa, numar de telefon).

  Atentie!
  Produsele vor putea fi trimise in limita stocului disponibil. In cazul in care un produs ales nu va mai fi disponibil, pana la sfarsitul concursului, acesta va fi inlocuit cu altul ales de concurent.
 Fiecare persoana are dreptul la o singura inscriere in concurs.
 Comentariile anonime nu vor fi luate in considerare.
 Extragerea va avea loc pe data de 20.12.2013.

 
                          E atat de simplu sa faci cadouri de Sarbatori. Trebuie doar sa-ti doresti!

                                            Tu cui ai vrea sa-i trimiti un cadou surpriza?   Concursul nostru a luat sfarsit si ne pare rau sa constatam ca spiritul Craciunului nu este atat de prezent precum ne-am asteptat. Asadar, desi am promis 3 premii, doar doua dintre concurente au respectat regulamentul concursului, si nemaifiind necesara tragerea la sorti, le numim castigatoare pe:
 • Dinu Florina Madalina -  care ii va darui surioarei sale "Mascara pentru volum cu Acid Hyaluronic de la Sorme (Black E01)";
 • Ioana I. - care ii va darui mamei sale "Demachiantul pentru ochi cu musetel - fara ulei de la Sorme".

        Castigatoarele sunt rugate sa ne trimita un email pana la data de 24 decembrie 2013 la adresa concurs@mylash.ro, cu datele de contact, atat ale lor cat si ale persoanelor carora le vom trimite cadourile (nume, adresa, numar de telefon).

        Multumim pentru participare si speram ca Sfintele Sarbatori sa va aduca tuturor caldura in suflet, bucurii si un an nou cat mai prosper.

                                                               La multi ani!


8 comentarii:

 1. Vreau sa daruiesc " Mascara pentru volum cu Acid Hyaluronic Sorme - nuanta Black E01 " surioarei mele care a fost alaturi de mine si la bine si la greu si a avut grija de mine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Vreau sa daruiesc "Demachiantul pentru ochi cu musetel- fara ulei Sorme" mamei mele deoarece consider ca in prag de sarbatori ar merita acest cadou pentru tot ce a fost, este si va fi pentru mine, adica cel mai de pret model...

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Regulamentul spune ca trebuie ales un singur produs in valoare de pana la 100 Ron, nu puteti alege mai multe produse a caror valoare sa insumeze 100 Ron. ("Alege un produs de pe site-ul nostru (www.mylash.ro) cu valoarea de pana la 100 Ron, si il poti darui oricui vrei".)

  RăspundețiȘtergere
 5. vreau sa fa cadou cele mai bune prietene, deoarece mi-a fost alaturi la bine si la greu, mi-a dat intotdeauna sfaturi bune, si mereu m-a ajutat NECONDITIONAT !
  stiu ca depaseste putin suma de 100 de lei .. dar.. :D
  http://www.genefalse.ro/Gene-Look-natural/Gene-false-Ardell-Professional-Max-6--Demi-Wispies/

  RăspundețiȘtergere
 6. Concursul nostru a luat sfarsit si ne pare rau sa constatam ca spiritul Craciunului nu este atat de prezent precum ne-am asteptat. Asadar, desi am promis 3 premii, doar doua dintre concurente au respectat regulamentul concursului, si nemaifiind necesara tragerea la sorti, le numim castigatoare pe:
  Dinu Florina Madalina - care ii va darui surioarei sale "Mascara pentru volum cu Acid Hyaluronic de la Sorme (Black E01)";
  Ioana I. - care ii va darui mamei sale "Demachiantul pentru ochi cu musetel - fara ulei de la Sorme".

  Castigatoarele sunt rugate sa ne trimita un email pana la data de 24 decembrie 2013 la adresa concurs@mylash.ro, cu datele de contact, atat ale lor cat si ale persoanelor carora le vom trimite cadourile (nume, adresa, numar de telefon).

  Multumim pentru participare si speram ca Sfintele Sarbatori sa va aduca tuturor caldura in suflet, bucurii si un an nou cat mai prosper.

  RăspundețiȘtergere