vineri, 27 decembrie 2013

Cu nod sau fara nod? Asta-i intrebarea!


 


   Genele false individuale (smocuri sau manunchiuri, asa cum mai sunt denumite) au devenit unul dintre cele mai cool " accesorii' ale momentului.

   Pe langa faptul ca arata fabulos si se aplica in mai putin de jumatate de ora, acestea nu deterioreaza deloc genele naturale.
   Le poti aplica pentru o seara sau pentru 2 - 3 saptamani, in functie de adezivul pe care hotarasti sa il folosesti.

   Modul de aplicare il poti afla pas cu pas dintr-un articol mai vechi realizat de noi.

   Dupa cum se poate observa si in fotografia de mai sus, diferenta dintre genele false fara nod si cele cu nod este una foarte mica, aceasta devenind aproape insesizabila in momentul aplicarii. La cele cu nod, firele sunt prinse (innodate) la capat, pe cand la cele fara nod sunt doar lipite intre ele.
   Aceasta diferenta face ca cele cu nod sa fie mai usor de manipulat, neexistand riscul ca firele sa se desprinda, unul de celalalt, fiind bineinteles innodate. La cele fara nod, in schimb, trebuie sa avem un pic mai multa grija in momentul in care le desprindem din cutiuta. Acest lucru se poate realiza cel ma bine cu ajutorul unei pensete cu varful ascutit, pentru a prinde buchetelul exact de la baza.

 Desi cele fara nod se vor alinia mai uniform si vor avea un aspect mai natural, per ansamblu, cele doua variante de gene false se aplica la fel, se comporta la fel si rezista la fel de mult.
Odata ce au fost aplicate, diferenta dintre cele doua tipuri de gene false va fi vizibila doar daca privesti de aproape sau esti cunoscator in domeniu.

   Daca esti la inceput de drum si nu sti ce fel de gene sa alegi, sugestia noastra este sa folosesti ambele variante, ca sa poti hotari care ti se potriveste.
  Sunt persoane care prefera in mod special genele individuale fara nod, iar altele cu nod. La urma urmei, este vorba despre o alegere personala.


  Tu ai aplicat vreodata gene individuale? Daca da, de care: cu nod sau fara? 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu