vineri, 4 octombrie 2013

Sorme - machiaj sau tratament?

   Dupa cum probabil ati aflat deja, de curand am lansat o noua gama de produse cosmetice - SORME TREATMENT COSMETICS, iar cu prilejul targulului de la Romexpo a avut loc si lansarea oficiala a produselor. La eveniment au luat parte atat mai marii cunoscatori din lumea make-up-ului cat si femei de toate varstele, doritoare de a incerca ceva nou.

   Cand spunem "nou" o facem pentru ca aceste produse chiar aduc multe efecte noi, benefice atat pentru piele cat si pentru calitatea machiajului.

  Daca le numim cosmetice naturale, probabil va veti gandi ca acestea nu pot fi considerate produse profesionale de make-up. Pe de alta parte, produsele profesionale de make-up folosite in mod regulat pot afecta echilibrul natural al pielii.


                                                                      Before/After realizat live in cadrul targului, exclusiv cu produse Sorme


   Acest echilibru il regasim, insa, in produsele Sorme.


 Acestea ofera pigmentarea si rezistenta unor produse profesionale de make-up, in timp ce pielea primeste doar ingrediente benefice.

 Produsele cosmetice Sorme sunt fabricate in SUA, in urma unor lungi procedee de selectare a ingredientelor, astfel incat sa nu existe nici macar un risc in folosirea lor zilnica. Dimpotriva, sunt realizate in asa fel incat sa ajute la o hidratare continua a pielii si la mentinerea ei sanatoasa si tanara.

   Folosirea unui produs Sorme are de fiecare data doua efecte: cel vizibil, pe care il cautam de obicei la produsele de make-up si cel care pe termen indelungat va deveni vizibil: imaginea unui ten sanatos si tanar.                                                                                                                              

 Grija pentru sanatatea pielii si in special a tenului poate parea un lucru fara importanta, mai ales atunci cand esti tanara si nu ai avut parte de probleme, dar odata cu trecerea timpului vei invata sa apreciezi un produs de calitate si iti va parea rau ca nu l-ai ales la timpul potrivit.

   Sorme Treatment Cosmetics iti ofera acum posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse, pe acelea potrivite pentru nevoile si dorintele tale, cu promisiunea ca vor avea grija de tenul tau acum si peste multi ani.

  Cu alte cuvinte, putem spune ca in sfarsit avem alternativa unui machiaj sanatos si in acelasi timp de calitate.

  Iar pentru a fi sigura, te asteptam de luni pana vineri la sediul nostru din Bucuresti, sector 3, Str. Vailor, nr16A, sa testezi si sa te convingi de calitate produselor Sorme.


                            Tu ce parere ai? Esti curioasa sa incerci produsele Sorme?
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu