luni, 28 octombrie 2013

Participanti Hallo-Winner


  Primul machiaj inscris in concurs apartine Cristinei Hrisca si este unul cu adevarat "inspaimantator", reprezentativ pentru Halloween. Daca iti place acest machiaj, voteaza printr-un comentariu: Cristina Hrisca.


   Al doilea machiaj a fost realizat de Cristina Buraga si trebuie sa recunoastem ca seamana perfect cu originalul. Daca iti place acest machiaj, voteaza printr-un comentariu: Cristina Buraga.


Alexandra Tatu este cea de-a treia concurenta care s-a inscris in concurs si care continua sirul machiajelor de Halloween cu unul foarte... exotic. Daca iti place acest machiaj, voteaza printr-un comentariu: Alexandra Tatu.


Lorena Bontoiu, cea de-a patra concurenta ne-a trimis o fotografie in care nu doar machiajul este foarte asemanator cu originalul, dar si decorul a fost atent selectat. Daca iti place acest machiaj, voteaza printr-un comentariu: Lorena Bontoiu


Fenics Vanda ne incanta cu un machiaj perfect pentru seara de Halloween, la fel de expresiv ca si originalul. Daca iti place acest machiaj, voteaza printr-un comentariu: Fenics Vanda

 A sasea concurenta vine cu forte proaspete din urma si ne demonstreza cat este de talentata. Daca iti place acest machiaj, voteaza printr-un comentariu: Daniela Lazar.                                                      A venit timpul sa dam premiile!!!

   Asadar, voturile au fost numarate, validate si au facut-o castigatoare, cu 38 de voturi pe...
        Cristina Buraga, concurenta care s-a inscris in concurs cu cel de-al doilea machiaj.

   Felicitari Cristina!!!

Premiul tau este:

1 Creion de ochi cu Lecitina Sorme (nuanta la alegere)


   Pe locul doi, cu 35 de voturi, se afla Cristina Hrisca, careia ii multumim pentru participare si ii dorim mai mult succes data viitoare, la fel ca si celorlalte concurente.

   Premiul pentru cel mai reusit machiaj, ales de echipa MyLash, care consta intr-o reducere de 30% la orice comanda efectuata pe site-ul www.mylash.ro, pana la sfarsitul anului 2013, ii revine concurentei cu numarul cinci - Fenics Vanda, care a realizat un machiaj impecabil. Este foarte asemanator cu originalul, are foarte multe detalii, culori, accesorii si este perfect pentru seara de Halloween.


   Dintr-o lista lunga de 193 de participanti, alcatuita din toti cei care au votat prin comentariu machiajul preferat, dar si din cei care au trimis pe e-mail codul de participare la concurs (cod primit in ultimul newsletter MyLash.ro), a fost selectat prin tragere la sorti numarul 106 , care ii corespunde Andreei Gevre.


          

Premiul Andreei este:

- O pereche de gene false (la alegere)
- 1 Adeziv pentru gene tip banda Gypsy 7g (transparent) 

   Felicitari Andreea si multumim tuturor concurentilor pentru participare. Va invitam sa ramaneti alaturi de noi, pentru ca intotdeauna avem premii frumoase de oferit.

  Multumim!!!

Cele 3 castigatoare sunt rugate sa ne trimita pe adresa de e-mail contact@mylash.ro, datele lor de contact, numarul de telefon si produsele alese.

   Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu