miercuri, 3 iulie 2013

Spune "DA"genelor false!

      
   Mai ai foarte puțin până la ziua mult asteptată. Ai terminat și ultimele ajustari la rochie, pantofii sunt așa cum ai visat, toate aranjamente au fost puse la punct, totul pare sa fie, in sfarșit,  gata, dar...STAI! 
  Ai uitat sa-ți intrebi make-up artistul dacă iți recomandă genele false la machiaj. Si ai promis ca nu uiți!! O suni, nu raspunde. Ce să faci, ce să faci? Dai repede un search pe google: "gene false - pro sau contra?".   Cam așa arată situația unei femei care nu a purtat niciodată gene false, dar care a auzit ca ar arata frumos la un machiaj de mireasă.
   Parerile sunt împarțite, dar din experiență vă putem spune că cei care sunt impotriva genelor false, ori au folosit produse de proastă calitate, iar rezultatele au fost nu tocmai reușite, ori au avut parte de neplaceri din partea unor persoane fara experiență, ori pur și simplu asociază ideea de gene false cu ceva nenatural, ceea ce nu este deloc adevarat.

   Purtand gene false nu inseamna ca renunți la trasaturile fine și naturale, cu care ai fost înzestrata.  Slavă Domnului, acest domeniu este suficient de "aprovizionat" pentru a multumi toate gusturile.

   Dacă iți doresti, într-adevar, ca de ziua nunții tale sa te simti PERFECTA, până la cele mai mici detalii, atunci spune "DA", din toata inima.


   Pentru a evita orice surpriză neplacută, cel mai sigur pentru tine este ca la proba de make-up sa rogi make-up artistul sa-ți aplice si genele false. Va ști cu siguranța ce modele se potrivesc pentru o astfel de ocazie, sau îl poți îndruma chiar tu spunandu-i cum iți dorești sa arate genele tale.  În felul asta vei vedea diferența, vei testa daca sunt suficient de confortabile, si te vei îndragosti, cu siguranta, de ele.


   Pentru a te ajuta, MyLash.ro a realizat o mică selecție de gene false, in functie de tipul de mireasă care te caracterizează.

  

 Așadar, pentru o mireasă romantică, ce iși dorește un machiaj natural, recomandăm aplicarea unor gene false care să nu depașească 9-10 mm. Poți alege dintre genele false Andrea ModLash #53 sau Ardell Fashion #110, Ardell Fashion #122. Oricare dintre acestea va păstra naturalețea specifica, iar in același timp va evidenția privirea exact atat cât e necesar.


  Pentru o mireasă clasică, care iși dorește sa iasă in evidența dar într-un mod subtil și elegant, recomandăm o pereche de gene false cu lungimea de maxim  12-13 mm. Genele false Ardell Fashion #120,  Andrea ModLash #33 sau Ardell Runway Gisele sunt ideale pentru o astfel de mireasă.   O mireasă ceva mai indrazneață poate încerca genele false Andrea ModLash #28 sau Ardell Fashion #118. Acestea vor adauga volum cat și lungimea suficientă, pentru a atrage toate privirile. Chiar și in cazul unui machiaj extravagant, pentru a nu exagera ar fi bine daca lungimea genelor nu ar depași 14-15 mm.       Indiferent de alegerea ta, cel mai important lucru este să te bucuri de aceasta zi minunată din viața ta și să iasă totul așa cum ai visat.

   Și nu uita, la tradiționala listă cu ceva nou, ceva vechi, ceva împrumutat, ceva albastru, adaugă și ceva... GENE FALSE.
                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu