marți, 4 iunie 2013

Adeziv pentru gene banda vs. Adeziv pentru gene individuale


   Sa aiba genele lungi si dese cat mai mult timp este visul oricarei femei. Iar pentru asta s-au inventat genele false, pentru a darui femeilor acea bucurie cu care natura nu le-a inzestrat suficient de mult.
   Pentru a arata perfect si a fi in siguranta, genele false au nevoie de un adeziv special.
 
   Vesnica dorinta a femeilor in ceea ce priveste adezivul pentru gene false este ca acesta sa fie foarte, foarte rezistent. Ceea ce este de inteles, pentru ca nimeni nu-si doreste sa ramana fara gene in mijlocul unui eveniment.
   Din acest motiv, femeile exgereaza si de cele mai multe ori gresesc in alegerea adezivului potrivit.
 
   Pentru a alege tipul de adeziv corect trebuie mai intai sa cunosti caracteristicile fiecaruia, pe care sa le folosesti in functiile de cerintele sau dorintele tale.   Adezivul pentru gene tip banda este un adeziv fabricat de obicei pe baza de latex, cu o textura gumoasa, facut sa tina genele lipite o zi si sa fie indepartat o data cu machiajul. Genele false tip banda se lipesc de pleoapa mobila, cat mai aproape de radacina celor naturale, iar adezivul cu care sunt lipite trebuie sa mentina o anumita flexibilitate pentru ca purtarea lor sa fie cat mai confortabila.

   Genele false individuale sau extensiile de gene pot fi aplicate cu un astfel de adeziv, doar daca se doreste o purtare ocazionala sau de scurta durata a acestora, indepartarea lor fiind mult mai usoara in acest caz.

   Pentru indepartarea genelor banda nu este neaparat nevoie de folosirea unei solutii speciale; lipirea fiind efectuata pe piele si nu pe genele naturale, procedeul este unul simplu si nedureros.

   Pentru indepartarea genelor individuale, chiar si in cazul in care au fost lipite cu un adeziv mai putin rezistent, cum este cel pentru gene tip banda, este necesara indepartarea lor cu ajutorul unei solutii speciale, lipirea fiind efectuata direct pe genele naturale.  Adezivul pentru gene individuale este conceput special intr-o formula fara latex, care asigura o rezistenta de durata. Genele individuale sau fir cu fir se aplica pe genele naturale, la baza acestora, fara a atinge insa, pleoapa. Formula acestui adeziv este una puternica si destul de rigida si este necesara o cantitate foarte mica pentru ca fiecare geana in parte sa stea lipita.

   Pentru indepartarea genelor individuale aplicate cu un astfel de adeziv este OBLIGATORIE folosirea unei solutii speciale care sa dizolve adezivul, pentru ca genele naturale sa ramana in siguranta la locul lor.

  !!! Acest adeziv nu poate fi folosit la aplicarea genelor banda, din cauza duritatii sale. Imagineaza-ti cum ai putea rezista cu o crusta rigida de adeziv pe pleoapa care sa-ti mentina genele false.


   Pentru a intelege cat mai bine ce tip de adeziv poti folosi in functie de genele false dorite, poti urmari urmatoarea schema:


    Prin urmare, odata cu  alegerea genelor false va trebui sa alegi si adezivul potrivit , pentru a te simti confortabil si sigura pe tine in momentul in care le vei purta.

 
   Ales corect, oricare adeziv isi va indeplini foarte bine rolul, iar genele tale vor sta neclintite exact atata timp cat este necesar.
    Tu ce fel de gene false folosesti? si care este adezivul preferat?
   

Alte articole:

Ce sa NU faci atunci cand iti aplici genele false!
Gene false individuale sau tip banda?
Cum indepartam genele false individuale?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu