joi, 9 mai 2013

Curs AutoMake-Up

 
   Pentru toate doamnele sau domnisoarele dornice de a invata baza unui machiaj corect si personalizat in functiile de trasaturile sale, am organizat impreuna cu make-up artistul Cristina Barsan, un concurs in cadrul caruia puteti beneficia de un curs specializat.

  Cursul va dura 2 zile, se va tine in Bucuresti  si va consta atat in predarea unei baze esentiale de make-up, personalizata in functie de trasaturile si dorintele tale, cat si in cunoasterea si testarea produselor potrivite pentru tine.
  Cursul va include si un training privind aplicarea si alegerea corecta a genelor false. Genele false vor fi oferite de MyLash.ro,  si vor fi alese astfel incat sa se potriveasca trasaturilor tale.


  Ce trebuie sa faci?

- Like paginii de Facebook Cristina Barsan Make-Up Artist si Share fotografiei de concurs;
- Sa te inregistrezi ca utilizator pe blogul Mylash.ro;
- Printr-un comentariu pe FaceBook la fotografia de concurs, va trebui sa ne spui care este denumirea celor 3 modele de gene false pe care make-up artistul Cristina Barsan le-a folosit la realizarea machiajelor.

!!! Genele folosite in cele 3 machiaje se gasesc pe site-ul nostru, MyLash.ro!!!

  Consursul se desfasoara in perioada: 09.05.2013 - 23.05.2013.

  Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti, dintre participantele care au ghicit toate cele 3 modele de gene false si au indeplinit toate cerintele de participare.
   Noi iti tinem pumnii si suntem siguri ca un curs de automake-up te va ajuta sa te cunosti mult mai bine, vei invata sa-ti corectezi micile defecte, sa te apreciezi si sa te bucuri mai mult de frumusetea ta.


 


   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu