joi, 2 mai 2013

Cine a castigat?!

    Machiaje frumoase am vazut, sustinatori fideli au fost, premiile sunt pregatite, mai ramane sa vedem "Cine a castigat?!"

  Premiul pentru cel mai votat machiaj merge la Cristina Hrisca, care a obtinut  61 de voturi dintr-un total de 95 de voturi valide.  Premiul pentru cel mai reusit machiaj, ales de catre noi, va merge la Andreea Badea. Am ales-o pe ea, nu pentru celelalte machiaje nu ne-ar fi placut, ci pentru ca a realizat un machiaj curat si foarte bine executat. Un machiaj potrivit pentru Sarbatoarea de Paste si care alaturi de genele false Ardell Edgy 404, ar arata foarte original.


Pentru a alege cel de-a treia castigatoare, am apelat la ajutorul site-ului random.org care a extras numarul 63 din 95 de voturi participante la concurs, si anume pe Ana Maria Gurgu.


    Multumim foarte mult pentru participare, ne-a facut mare placere sa vedem atatea persoane talentate si va asteptam in continuare la multe alte concursuri.

   Castigatoarele sunt rugate sa trimita pe adresa contact@mylash.ro, datele de contact pentru a putea expedia premiul (nume complet, adresa, nr. de telefon).

   Pentru a putea primi premiul chiar in ajun de Paste va rugam sa trimiteti e-mailul astazi pana la ora 15:30, pentru a putea ajunge chiar maine la dvs.. Multumim!

7 comentarii: