miercuri, 3 aprilie 2013

Ce sa NU faci atunci cand iti aplici genele false!


    Din dorinta de a avea o imagine perfecta, femeile tind intotdeauna sa exagereze.
   Atunci cand iti aplici o pereche de gene false tip banda, trebuie sa tii cont de anumite aspecte pentru a avea parte de o aplicare sigura si de durata.

                                                 Ce NU trebuie sa faci:1. Nu folosi prea mult adeziv. Mai mult nu inseamna intotdeuna mai bun, asa ca daca vei pune un strat prea gros de adeziv nu inseamna ca genele tale se vor lipi mai bine. Ba din contra, e posibil ca adezivul sa nu se usuce si sa-ti strice genele false.
2. Nu aplica genele fara sa le masori. Fiecare pereche de gene false are o dimensiune standard, de aceea e posibil ca pentru tine sa fie nevoie de mici ajustari. Inainte de a le aplica, potriveste-le la ochi fara adeziv. Daca genele false depasesc linia ochilor tai, te vor deranja si nu se vor lipi foarte bine, asa ca taie excesul din coltul exterior al acestora. Daca genele sunt mai mici decat ochii tai, aplica-le astfel incat sa fie acoperit perfect coltul exterior al ochilor.


3. Nu aplica genele false inainte ca adezivul sa devina lipicios.  Adezivul pentru gene false tip banda, pe baza de latex are nevoie de aproximativ 30-40 de secunde pentru a trece din starea lichida in cea lipicioasa. Daca vei aplica genele la ochi, imediat ce ai pus adezivul pe ele, nu vei face decat sa iti strici machiajul; genele nu se vor lipi.


4. Nu folosi adeziv pentru gene individuale. Doar pentru ca este mai puternic nu inseamna ca este potrivit. Adezivul pentru gene individuale este mult mai puternic decat cel pentru cele tip banda si este facut sa tina genele lipite pana la 6 saptamani. Genele individuale se aplica exact pe genele naturale, cat mai aproape de radacina acestora, pe cand cele tip banda se lipesc pe pleoapa. Lipind genele cu un adeziv puternic pe pleoapa, poti risca iritatii sau inflamatii ale ochilor.


5. Nu folosi genele false fara a le curata de adezivul aplicat anterior. O pereche de gene false poate fi folosita, cu ingrijirea corespunzatoare, de pana la 10-15 ori. Pentru a fi aplicata in siguranta de fiecare data, este necesar sa fie indepartat adezivul folosit anterior. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unei solutii speciale pentru indepartarea adezivului sau pur si simplu, prin dezlipirea adezivului pe de banda. Lipind un alt strat de adeziv peste unul deja existent, nu vei face decat ca genele sa nu se lipesca cum trebuie.


   Daca  vei respecta intocmai instructiunile de aplicare, cu siguranta te vei bucura de genele tale pentru mult timp si vei atrage toate privirile.


  Este adevarat ca fiecare femeie se foloseste de propriile sale experiente atunci cand vine vorba despre machiaj si infrumusetare si are propriile trucuri la care apeleaza de fiecare data.
  Tu ce trucuri ai pentru aplicarea genelor false?


Alte articole:

Cum imi aleg genele false?             Ghid de aplicare gene individuale         Ten perfect - ochii stralucitoriNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu