vineri, 8 martie 2013

Un 8 Martie cu sclipici!


     8 Martie e ziua pe care femeile o astepta in fiecare zi, ziua in care se simt mai speciale decat de obicei, mai frumoase si mai rasfatate.

     Cu aceasta ocazie, si noi, cei de la MyLash.ro dorim sa multumim tuturor femeilor care au fost si sunt alaturi de noi, care ne-au sustinut si au avut incredere in noi de-a lungul timpului.

     Datorita voua, lumea e mai frumoasa!

     Si pentru ca astazi este o zi speciala, orice femeie trebuie sa aiba parte doar de momente frumoase, de atentie si dragoste.

    Noi am pregatit pentru tine garberoba de gene false, in functie de locul unde vei merge in seara aceasta.    Daca esti o fire romantica si alegi sa petreci aceasta frumoasa seara la un restaurant elegant, alaturi de fiinta iubita, noi iti recomandam sa porti o pereche de gene elegante, care sa iti evidentieze frumos trasaturile fara a exagera insa cu volumul.

 Poti incerca genele false Adell Sophisicated care au un strop de glitter, foarte discret, sau  Andrea #33, putin mai dese dar nu exagerat de lungi.

   Chiar daca vei ramane acasa alaturi de cei dragi, nu inseamna ca nu poti purta gene false. Pentru tine avem doua modele putin mai "cuminti": Andrea # 53 care vor accentua foarte natural privire sau Ardell #117 pentru mai mult volum.

   Daca esti o petrecareata convinsa si alegi clubul in seara asta, nimic nu poate sta in calea ta. Pentru a fi cea mai deosebita poti incerca genele Ardell Glamorous care au la baza o linie vizibila de glitter si vei fi, cu siguranta, stralucitoare. Sau poti alege maxim de volum si lungime cu genele Ardell #115.

 

   Indiferent unde vei  petrece ziua de 8 Martie, important este sa fi fericita si sa stralucesti din cap pana in picioare.

  La multi ani!!! Tu unde vei petrece ziua de 8 Martie?

Un comentariu: