miercuri, 27 martie 2013

Propunerea noastra pentru astazi: Ardell Fashion #105

    Cu siguranta ti s-a intamplat si tie ca seara sa-ti propui ceva si sa crezi cu tarie ca vei reusi sa-ti duci la bun sfarsit planul, iar dimineata sa nu mai ai chef de nimic. Si atunci cand nici macar primavara nu tine cu tine, te afunzi intr-o stare de disconfort din care cu greu reusesti sa iesi.

   Schimbi tocurile cu o pereche de tenisi, rochia cu cei mai confortabili jeansi, tragi repede un tricou pe tine si arunci o caciula pe cap inainte sa pleci.

   Cu toate astea, in 10 minute ai timp sa-ti schimbi dispozitia. Nu iesi nemachiata din casa, indiferent cu ce te-ai imbracat! Foloseste culori calde si neutre care sa-ti lumineze chipul si sa-ti redea pofta de viata.  Si pentru ca ziua sa-ti fie si mai frumoasa, aplica la sfarsitul machiajului o pereche de gene false. Vei vedea cum totul va capata un sens si te vei simti mult mai bine in pielea ta.

  Pentru o tinuta confortabila, potrivita pentru iarna care nu mai vrea sa plece, noi iti propunem genele false  Ardell Fashion #105. 

 
  Impreuna cu un machiaj simplu cu umbre subtile de maro, un strop de fard iluminator sidefat si o linie de tus, aceste gene false vor arata incredibil de natural si frumos.

     Ardell Fashion #105 gene false de cea mai buna calitate, folosite de profesionisti din intreaga lume. Sunt lucrate manual 100% din par natural ceea ce le face foarte confortabile si usor de aplicat. Le poti refolosi de peste 10 ori si le poti aplica atat pentru un look natural, de zi, cat si pentru unul de seara, in functie de machiaj.


     Fiind un model care se adapteaza usor caracteristicilor si fizionomiei tale, nu ai cum sa dai gres. Sunt gene de o dimensiune medie (interior-9mm, mijloc-15mm, exterior-11mm), nici foarte dese, nici foarte rare, doar... PERFECTE.

    Sa te simti confortabil inseamna sa te simti frumoasa, asa cum esti. Nu lasa micile imperfectiuni sa-ti strice ziua!Alte articole:

Ochii, o arma a seductiei!        Gene false individuale sau tip banda?    Trucuri pentru o saptamana frumoasa!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu