luni, 18 martie 2013

Horoscopul GenelorBerbec
   O fiinta plina de energie si entuziasm trebuie sa arate intotdeauna bine  si sa se simta confortabil. Cu siguranta, femeia Berbec va alege un model de gene care sa ii puna in evidenta trasaturile, dar care in acelasi timp sa ramana la limita bunul gust. Recomandari: Ardel #120, Ardell 105, Andrea #45.

Taur
   Rafinamentul si gustul fin isi spun cuvantul in toate alegerile pe care aceasta femeie le face. Serioasa si practica in acelasi timp, va imbina utilul cu placutul si va opta pentru un model de gene false care se poata purta atat ziua la un machiaj natural, cat si seara.  Recomandari: Andrea #13, Ardell Sophisticated, Ardell #101.

Gemeni
    Femeia Gemeni e mult prea curioasa incat sa nu testeze ambele extreme. Cu siguranta va incerca toate modele posibile de gene false, de la cele foarte naturale pana la cele dese si extravagante de seara. Recomandari:  Andrea #21, Andrea #33, Ardell #109, Ardell#118.

Rac
   O romantica incurabila, sensibila, dar in acelasi timp dornica de a-si etala trasaturile frumoase, femeia Rac apeleaza din cand in cand la mici trucuri de frumusete. Cat despre gene false, mai bine sa fie decat sa lipseasca. Venind din partea ei, niciun un model nu va parea exagerat.  Recomandari: RedCherry #199, Ardell #111, Andrea #28.

Leu
   Stralucire, dominare, putere si bun gust; acestea sunt cuvintele ce caracterizeaza o Leoaica. Ea va alege intotdeuna calitatea si impozanța. Cu siguranta va opta pentru un model de gene false de pe coperta unei reviste internationale. Recomandari: Ardell Demi Wispies, Ardell #120, Ardell #107.

Fecioara
   O fire ordonata si foarte rationala ca Fecioara, cu siguranta, nu va iesi din limita bunul gust si a confortului. Va alege un model de gene false care sa-i contureze frumos trasaturile fara a iesi foarte mult in evidenta. Recomandari: Ardell#120, Ardell #117, Andrea #53.

 Balanta
   O balanta va pune intotdeuna in cantar toate posibilitatile. Fiind o femeie echilibrata, va stii sa se aprovizioneze din timp pentru orice situatie neprevazuta. Asadar, in trusa ei de machiaj, vom gasi cu siguranta, gene false pentru orice ocazie, atat naturale pentru zi, cat si extravagante pentru seara. Recomandari: RedCherry #213, Red Cherry #79, Ardell #110, Andrea #82.

Scorpion
   Misterioasa si seducatoare, femeia Scorpion va pune in joc toate armele sale secrete pentru a-si dovedi frumusetea si personalitatea. Fiind insa exigenta cu imaginea pe care o are, nu va exagera niciodata cu aparitiile sale. Recomandari: Ardell Invisiband Wispies, Elise #772, Ardell #103.

Sagetator
   Entuziasmul cu care traieste se reflecta si in alegerile sale. O fiinta calda si parca mereu proaspata, femeia Sagetator va stii sa aleaga genele false care sa ii puna in evidenta stralucirea privirii, fara a exagera catusi de putin. Recomandari: Ardell Fashion Wispies, Ardell #113, Ardell #105.

Capricorn
   Maturitatea femeii Capricorn nu va permite ca imaginea sa sa iasa in evidenta mai mult decat se cuvine. O fire misterioasa si hotarata ca ea, va alege un model de gene false discret, dar elegant si potrivit intocmai ocaziei. RecomandariArdell Fashion WispiesRedCherry #213, Andrea #62.

Varsator
   Spontaneitatea cu care abordeaza lucrurile se reflecta in toate alegerile sale. Spiritul liber si imaginatia bogata ii permit sa incerce toate variantele de gene false, pastrand totusi decenta unui model natural. Recomandari: Gene false IndividualeGypsy (medii), Ardell #120, Duo Professional D12, Ardell #122Ardell Demi Wispies.

Pesti
   Fiind o fire sensibila si delicata, femeia Pesti va simti nevoia sa arate asta si prin infatisarea sa. Privind-o in ochii, vei gasi relaxarea si calmul de care ai nevoie. Pentru asta, se va ajuta de gene false cu un aspect foarte natural. RecomandariArdell Demi WispiesArdell #110, Andrea #83.


                  Acesta este horoscopul nostru. Ce parere ai? Ti se potriveste?

6 comentarii:

  1. Perfecte pentru "scorpia" de mine! :D :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim si ne bucuram ca va place horoscopul nostru :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "I think it's misleading the voters," mentioned Sen. Thad 카지노 Altman, R-Melbourne. "I don't think they need what's principally the identical as roulette. It's a circumvention of their wishes, which on this problem was only for slots." Milt Champion, the previous director of the Florida Division of Pari-Mutuel Wagering, fought Lockwood last yr over the brand new} roulette recreation. If the wear and tear|the damage} & tear are very pronounced, the dominant diamonds will be so obvious that you could predict with a excessive degree of accuracy the place the ball will land. We have already mentioned this topic in great element above.

    RăspundețiȘtergere