marți, 19 februarie 2013

Gene false individuale sau tip banda?


  Atunci cand vine vorba despre gene lungi si bogate, femeile sunt intotdeauna deschise catre noi provocari.   Feminitatea si senzualitatea unei femei isi spun cuvantul prin personalitatea sa, prin stilul sau, prin voce si mai ales printr-o privire seducatoare si sexy.
   Pentru a fi pe deplin multumite de aspectul lor, femeile apeleaza tot mai des la ajutorul genelor false.

   Intrebarea ramane insa aceeasi: gene false individuale sau tip banda? Privit din punctul de vedere al make-up artistului, situatia este probabil aceeasi.

   Inainte de a va decide, ar trebui sa cunoasteti atat avantajele si cat si dezavantajele fiecarui tip de gene false.


  Genele false individuale reprezinta o solutie perfecta pentru un look impecabil prelungit pana la 6 saptamani. Aplicate cu grija si de catre o peroana specializata, genele false individuale vor crea un aspect atat de natural, oferind in acelasi timp volum si lungime exact cat ne dorim.


 Singurul dezavantaj este ca aplicarea genelor individuale dureaza mai mult decat cea a genelor banda si necesita mai multa rabdare si atentie. La fel se intampla si in momentul indepartarii genelor individuale. Este necesar un anumit proces de indepartare si se recomanda folosirea unei solutii speciale care, practic, dizolva adezivul, lasand genele false sa se desprinda usor.


   Avantajul genelor individuale este acela ca te poti bucura foarte mult timp de ele, se pot aranja in functie de cat volum sau ce lungime doresti, nu exista grija ca se pot desprinde in timpul unui eveniment, si iti vor aminti in fiecare dimineata cat esti de frumoasa. Genele false tip banda se regasesc in atatea forme, marimi si culori, incat poti fi diferita in fiecare zi. Exista atat de multe modele incat pot multumi chiar si cele mai pretentioase gusturi.


 

Dezavantajul genelor banda este acela ca nu le poti pastra mai mult timp aplicate la ochi si ca va trebui sa le dai jos odata cu machiajul. In rest, te poti bucura de diversitatea oferita de genele tip banda. Poti opta pentru volum,lungime, culoare, taieturi diferite sau pentru toate in acelasi timp. Singura limita esti tu! 

Vrei aceeasi imagine naturala si frumoasa cat mai mult timp posibil sau vrei sa jonglezi intre look-uri diferite de la o zi la alta?  Ce alegi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu