luni, 21 ianuarie 2013

Sprancene perfecte fara durere


Sprancenele reprezinta esenta unei imaginii perfecte. Forma aleasa cu grija, definirea corecta si ingrijirea corespunzatoare sunt cei trei pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea sprancenele dorite.

 Cea mai simpla si mai eficienta modalitate de a da forma sprancenelor este folosirea unui sablon.

   Cand folosesti un sablon pentru sprancene, trebuie mai intai sa alegi forma care se potriveste cel mai bine fizionomiei tale. Aceasta trebuie sa pastreze, cat de cat, forma naturala a sprancenelor tale, pentru a urmarii linia de crestere a firelor de par.

Odata aleasa forma, trebuie delimitate cu ajutorul unui creion cele trei puncte esentiale ale sprancenei, astfel incat:
             
1. coltul interior al sprancenei trebuie sa fie punctul ce uneste in linie dreapta coltul interior al ochiului cu partea laterala a nasului
2. punctul de arcuire al sprancenei trebuie sa fie pe aceeasi linie dreapta ce uneste partea laterala a irisului  cu partea laterala a nasului (cand faci masuratorile, privirea trebuie sa fie perfect centrata).
3. coltul exterior al sprancenei trebuie sa fie punctul ce uneste in linie dreapta coltul exterior al ochiului cu partea laterala a nasului

 Dupa bifarea punctelor de reper, pozitioneaza corect sablonul si umple forma cu un fard sau un creion de sprancene.
 Daca forma sablonului este mai scurta sau mai lunga decat forma naturala a sprancenelor pozitioneaza mai intai sablonul la capete si contureaza-le, mai apoi la punctul de arcuire, completand la urma toata suprafata ramasa. Dupa definirea formei, inlatura excesul de par din jurul sprancelelor fara a intra din greseala in zona definita cu sablonul.

 Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui aparat de modelare care va rade firele de par nedorite si acelasi timp iti va contura frumos, dar mai ales, precis, forma sprancenei.
 De asemenea, poti apela la ajutorul unor benzi epilatoare pentru sprancene sau la clasica penseta.
  O spranceana frumoasa are firele de par scurte si egale, frumos asezate de-a lungul ei.
 Cu ajutorul aparatului de ingrijire poti scurta cu usurinta din lungimea firelor, fara sa risti o taiere inegala a acestora.
  Tot ce trebuie sa faci este sa perii firele de par in sus si in jos cu ajutorul unui pieptene si sa le scurtezi trecand cu lamela aparatului in unghi pe lungimea acestora.

 Dupa ce firele de par au fost scurtate si excesul din jurul sprancenelor a fost eliminat in totalitate, demachiaza zona si apoi reaplica, tot cu ajutorul sablonul un fard sau un creion in culoarea potrivita tipul tau de par si ten.

 Pentru ca sprancenele tale sa preia forma sablonului fara a mai fi nevoie sa le conturezi mereu, este necesar sa repeti procedeul, cel putin in primele doua luni, folosind aceeasi forma.

 Inainte de a iesi din casa nu uita sa aplici un strat de gel sau de creion pentru fixare. In acest fel, vei pastra forma sprancenelor ingrijita, iar intensitatea culorii va ramane acceasi pe tot parcursul zilei.Produsele folosite in acest tutorial sunt indicate in special incepatoarelor, persoanelor cu pielea sensibila si celor care nu suporta durerea.

Aceste produse se pot achizitiona atat separat cat si intr-un singur kit pentru ingrijirea sprancenelor.
        Acum poti avea sprancene perfecte, chiar la tine acasa, rapid si fara durere.
        E atat de usor sa fi frumoasa, cand ai la indemana produsele potrivite.
     
      Ce parere ai despre aceasta tehnica de definire a sprancenelor cu ajutorul aparatelor de modelare si ingrijire?
      Esti tentata sa incerci? Asteptam parerea ta.

4 comentarii: