vineri, 14 decembrie 2012

Concursul Mosului!
   In drumul sau catre marea aventura de Sarbatori,  Mos Craciun a trecut  mai intai pe la MyLash.ro, sa-si umple sacul si sa imparta cadouri celor mai constiinciosi clientii ai nostri. Pentru a primii toate cadourile Mosului,  trebuie sa-i demonstrati ca ati fost cuminti si ca stiti raspunsul la toate intrebarile sale.


Regulament de participare:

   Concursul se desfasoara in perioada 17-21 Decembrie 2012 pe blogul MyLash.ro.

   Pentru a intra in concurs, trebuie sa va intregistrati pe blogul MyLash.ro si sa raspundeti corect la intrebarile Mosului.  Aveti 4 zile la dispozitie, 4 premii  plus sansa de a intra in extragerea  pentru premiul cel mare, produse la alegere de pe site-ul MyLash in valoare de 200 Ron.

   In fiecare zi, de luni pana joi, pe Blogul MyLash.ro veti gasi o intrebare referitoare la  produsele de pe site, la care trebuie sa raspundeti cat mai rapid, printr-un comentariu, din contul in care sunteti intregistati, avand acelasi nume de utilizator.
   Primul raspuns corect primeste  din start premiile oferite de Mos Craciun, dar toate raspunsurile corecte reprezinta  o sansa in plus pentru finala.
  Participantii au dreptul la un singur raspuns/ intrebare.
  Extragerea pentru premiul cel mare va avea loc vineri, 21.12.2012 prin Random.org.

   Fiti pe faza!
   Luni, 17 Decembrie, se va afisa pe blog prima intrebare. 

Un comentariu: