marți, 18 decembrie 2012

Concursul Mosului! A doua intrebare!

 A doua zi, a doua intrebare, asteptam al doilea castigator...
 Sa vedem cine stie care este diferenta dintre genele individuale cu nod si genele individuale fara nod? 

Primul raspuns corect castiga un set complet pentru aplicarea genelor individuale.
 Pachetul contine:
- Gene individuale Andrea combo(cu nod)
- Adeziv gene individuale Andrea PermaLash 3.5g (negru)
- Penseta cosmetica MyTool # 2169
- Solutie indepartat gene false Gypsy 22ml
- Accelerator crestere gene si sprancene Ardell

 Va rugam sa rapundeti printr-un comentariu, din contul in care sunteti intregistati, avand acelasi nume de utilizator.
 Toate raspunsurile corecte intra in finala!


 Raspuns:

   Diferenta dintre genele individuale cu nod si fara nod este aceea ca cele cu nod sunt mai rezistente la manipulare si mai sigure la aplicare.Asa cum le spune si denumirea, fiind innodate la capat, au o sustinere mai buna in momentul aplicarii si nu exista riscul ca firele sa se desprinda atunci cand sunt scoase din cutiuta, spre deosebire de cele fara nod. Acestea (fara nod) necesita o atentie mai mare la aplicare, firele fiind doar lipite intre ele la capete.
  Ca si aspect, cele fara nod arata mai natural decat cele cu nod.
  Durata de purtare a genelor nu depinde nicidecum de natura acestora, fiind alti factori care influenteaza acest aspect, precum: adezivul cu care au fost lipite, demachiarea corecta, atentia si intretinerea acordata, etc.

  Prima persoana care a oferit un raspuns corect si complet s-a inregistrat cu numele "ioanadaniela" si este catigatoarea pachetului complet pentru aplicarea genelor individuale.
 Celelalte persoane care intra deasemenea in finala sunt: Simona Carys, Catalina Catalinaa, Alexa89X, Carmen Rotaru, Deea 8571. 

 Va multumim tuturor pentru interesul acordat si va invitam sa raspundeti la urmatoarele intrebari ale lui Mos Craciun.  Bafta!!

23 de comentarii:

 1. Spre deosebire de genele individuale cu nod, cele fara nod au un aspect mai natural.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cele fara nod au un aspect mai natural fata de cele cu nod.

  RăspundețiȘtergere
 3. Genele false fara nod pot fi purtate timp de 6 saptamani daca sunt ingrijite corect si daca sunt aplicate cu adezivul corespunzator. Genele false cu nod nu pot fi purtate timp indelungat.

  RăspundețiȘtergere
 4. purtand timp indelungat genele manunchiuri fara noduri, coltul exterior al ochiului nu se lasa in jos ( nu au greutatea manunchiurilor de gene cu noduri)

  RăspundețiȘtergere
 5. Genele false cu nod,au la baza (asa cum spune si denumirea) un mic nodulet.Tocmai din cauza acestui nodulet ele nu arata natural si sunt si destul de greu de aplicat.Cele fara nod sunt mai usor de aplicat si pot fi purtate pana la 6 saptamani!

  RăspundețiȘtergere
 6. genele false individuale cu nod sunt mai usor de aplicat si de manipulat iar genele false individuale fara nod au un aspect mai natural fata de cele cu nod.

  RăspundețiȘtergere
 7. Genele false cu nod spre deosebire de genele individuale fara nod sunt putin mai rezistente la manipulare, mai usor de scos din cutiuta si de aplicat.
  In schimb genele false fara nod au un aspect mai natural.

  RăspundețiȘtergere
 8. Diferenta intre genele manunchiuri fara noduri si cele cu noduri este : purtand timp indelungat genele manunchiuri fara noduri, coltul exterior al ochiului nu se lasa in jos.

  RăspundețiȘtergere
 9. Diferenta intre genele fara noduri si cele cu noduri este : purtand timp indelungat genele fara noduri, coltul exterior al ochiului nu se lasa in jos ( nu au greutatea de gene cu noduri). Sunt foarte usoare si hipoalergenice.

  RăspundețiȘtergere
 10. diferenta dintre genele fara nod si cele cu nod este nu au greutatea manunchiurilor de gene cu noduri

  RăspundețiȘtergere
 11. Butuza Flavia Madalina18 decembrie 2012 la 16:33

  Diferenta intre genele fara noduri si cele cu noduri este : purtand timp indelungat genele fara noduri, coltul exterior al ochiului nu se lasa in jos ( nu au greutatea de gene cu noduri). Sunt foarte usoare si hipoalergenice.

  RăspundețiȘtergere
 12. Diferenta este ca cele cu nod sunt mai usor de folosit si de aplicat, iar la baza au un punct mic negru(nodul)care pe linia genelor le face sa fie mai vizibile. La cele fara nod efectul este extrem de natural, deoarece nu au nodul care sa le faca mai vizibile, sunt doar lipite, dar nu sunt asa rezistente la folosire.
  Andreea Moza

  RăspundețiȘtergere
 13. Genele individuale cu nod sau fara nod se diferentiaza intre ele prins aspectul pe care il ofera, dificultatea aplicarii si consecintele pe termen lung. In timp ce genele cu nod sunt mai usor de aplicat, ofera un aspect nu tocmai natural datorita nodurilor uneori vizibile si pot provoca lasarea ochiului in timp, cele fara nod ofera un aspect natural, nu dauneaza ochiului, insa sunt mai dificil de aplicat si nu atat de rezistente precum cele cu nod.

  RăspundețiȘtergere
 14. Diferenta dintre genele individuale cu nod si genele individuale fara nod este urmatoarea : purtand timp indelungat genele fara noduri, coltul exterior al ochiului nu se lasa in jos ( nu au greutatea de gene cu noduri). Sunt foarte usoare si hipoalergenice.

  RăspundețiȘtergere
 15. Genele individuale sunt un tip de gene false, care sunt de fapt smocuri cu cîteva fire de gene, înnodate la bază. La unele mărci nodul nu este vizibil (efectul este extrem de natural), la cele mai multe este vizibil, adică e ca un punct mic negru pe linia genelor, atunci cînd au fost aplicate. Firele dintr-un smoc de gene sunt de diferite lungimi, astfel încît să imite cît mai aproape genele noastre naturale.

  RăspundețiȘtergere
 16. cele fara nod au spect mai natural,durata de purtare mai indelungata si-s mai usor de folosit, spre deosebire de cele cu nod.

  RăspundețiȘtergere
 17. Prima persoana care a oferit un raspuns corect si complet s-a inregistrat cu numele "ioanadaniela" si este catigatoarea pachetului complet pentru aplicarea genelor individuale.
  Celelalte persoane care intra deasemenea in finala sunt: Simona Carys, Catalina Catalinaa, Alexa89X, Carmen Rotaru, Deea 8571.

  RăspundețiȘtergere
 18. Genele false fara nod ofera un aspect mult mai natural si elegant fata de cele cu nod care dupa parerea mea sunt si mai greu de aplicat.

  RăspundețiȘtergere