miercuri, 31 octombrie 2012

Castigatoarele concursului Halloween Mylash + Blogosfera

Ca la orice final de concurs, dorim in primul rand sa multumim tuturor concurentelor pentru participare si implicare, ati dat dovada de multa imaginatie, creativitate si talent. Apreciem atat efortul blogaritelor, care au ajutat la realizarea acestui concurs, cat si al concurentelor care s-au intrecut, care mai de care sa-si arate talentul in arta make-up-ului.

Si cum intr-un concurs cea mai importanta este victoria , cele trei castigatoare ale noastre sunt:

Locul 1: SUZANA HIRZOIU inscrisa pe blogul:

http://makeupandbeautybykleo.blogspot.ro/


SUZANA HIRZOIU

Locul 2: ALEXANDRA inscrisa pe blogul:

http://jurnal-de-machiaj.blogspot.ro


ALEXANDRA


Locul 3: CARMEN MARIANA inscrisa pe blogul:

http://aboutbeautywithanickamaya.blogspot.ro


CARMEN MARIANA


De asemenea, Echipa MyLash a hotarat sa ofere un premiu surpriza, pentru o concurenta care, din pacate, nu a putut intra in finala.

http://notanothermakeupblog.blogspot.ro/2012/10/concurs-halloween-finaliste.html


Cristina, a realizat un machiaj foarte interesant , frumos si corect, se vede ca si-a dat intr-adevar interesul si nu putea ramane nepremiata.

Asadar, va multumim inca o data tuturor pentru participare si speram ca pe viitor sa avem parte de cat mai multe colaborari placute.

Atat castigatoarele cat si blogaritele sunt rugate sa trimita un e-mail pe adresa contact@mylash.ro.cu toate datele de contact, inclusiv nr. de telefon si lista cu produsele dorite de pe MyLash.ro, in functie de valoarea premiilor castigate.

7 comentarii: