luni, 23 iulie 2012

Ochii, o arma a seductiei!


Nu se spune degeaba ca ochii sunt “oglina sufletului”.
Ochii poseda un limbaj propriu. Ei stapanesc o forma extrem de subtila de exprimare, dar pe care o recunosti atunci cand ochii incep sa iti vorbeasca: ei se ingusteaza, se micsoreaza, se maresc, ei saluta, invita, sugereaza, implora, insista, mangaie, propun sau promit. Toate acestea fara a deschide gura si fara a articula un cuvant.

Fara dar si poate ochii sunt o arma veritabila cu care poti face multe victime.

Cu toti suntem atrasi de misterul povestilor spuse de ochii femeilor arabe, invaluite de severitatea coranului in voaluri de sub care nu le stralucesc decat ochii. Acestea sunt considerate unanim de catre toti barbati cele mai frumoase si atragatoare femei. Oare de ce? Tocmai pentru ca secole de ascundere le-a dezvoltat o expresivitate extraordinara a ochilor si un limbaj al seductiei bazat numai pe expresia privirii. Si nu este vorba de frumusetea chipului sau a trasaturilor.

Sute de ani acestea au dezvoltat o estetica de evidentiere si de punere in valoare a ochilor. Cum au reusit aceste femei aratandu-si doar ochii sa farmece si sa seduca? Cele doua secrete ale acestor ochi seducatori sunt: grija necontenita pentru perfectiunea si acuratetea sprancenelor si accentuarea intensa a genelor.

1. Pensarea sprancenelor
Este foarte important sa stiti ca nici un machiaj nu trebuie sa inceapa inainte de pensarea sprancenelor. Acesta este primul lucru de care trebuie sa avem grija, inainte de a ne gandi ce machiaj vom alege. Indiferent de make up, forma sprancenelor trebuie sa fie in concordanta cu nuanta parului si in armonei perfecta cu forma fetei.

Sprancenele sunt cele care dau expresivitate si mimica fetei. Ele ne incadreaza ochii si pot schimba intreaga fizionomie. In functie de forma sprancenelor putem parea triste, mirate, incruntate sau suparate. Ganditi-va ca tot efortul de a realiza un machiaj perfect poate fi stricat de o spranceana prost pensata sau de o forma si de o culoare care nu va avantajeaza. Asa ca este foarte important sa avem sprancenele perfecte inainte de a ne apuca de make-upul propriu zis.


Indiferent de ce imperfectiuni au sprancenele voastre, fie ca sunt scurte sau rebele, rare sau prea dese, fie ca aveti goluri, toate aceste mici defecte pot si trebuiesc reparate. Pentru a avea sprancenele pe care ni le dorim trebuie sa ne facem timp in fiecare luna pt o remodelare sau stilizare a sprancenelor. Procesul dureaza 30-45 min. si sprancenele tale vor capata sau recapata forma ideala.2.Genele
Genele sunt cel de al II-lea secret. Daca pensarea sprancenelor era primul lucru de care trebuia sa tinem cont inainte de aplicarea machiajului, de gene trebuie sa ne ocupam la final.
In primul rand trebuie sa stim ca la terminarea machiajului rimelul sau genele false sunt un “must”. Indiferent de tipul de mascara pe care il consideram potrivit pt genele noastre, fie el de volum, alungire, curbare s.a.m.d rimelarea genelor se face dupa ce terminam de realizat machiajul ochilor.

Genele accentueaza linia pleoapei dand profunzime privirii. Cu cat sunt mai dese, mai curbate si mai accentuate cu atat se obtine un machiaj mai seducator. Pentru acesta genele false sunt o optiune rapida si de mare efect, indiferent daca optam pt gene fir cu fir sau gene banda. Daca genele fir cu fir par mai naturale si avem optiunea de a le distribui cum dorim pe lungime ploapei, avantajul genelor bana este ca putem alege din vastele sortimente si modele astfel sa ne corectam micile defecte ale ochilor cu rezultate spectaloase si foarte diferite. Da, in functie de modelul de gene false pe care il alegeti, va puteti corecta forma ochilor. Daca ochii sunt prea mici, prea mari,adanciti sau aveti mima trista, o geana bine aleasa poate masca acest lucru.

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu