luni, 2 iulie 2012

Corectarea machiajului rapid si simplu!


     Noi femeile avem o viata activa si ne place! In aceasi masura ne place sa aratam bine. Avem nevoie de multe lucruri pentru a fi frumoase si de aceea le purtam cu noi pentru a-si servii scopul oriunde ne duce viata agitata pe care o avem.

     Machiajul ramane placerea si supliciul nostru suprem pentru care zilnic jertfim o parte din timpul nostru, in vesnica dorinta de perfectiune in timp cat mai scurt si care sa tina cat mai mult. Si cand gresim...of, ce comar! Daca te grabesti, o linie gresita, un fard cazut, o pata de rimel, iti transforma placerea machiajului in cosmar...

     Venind sa imbratiseze exact nevoia de a avea un produs care sa contina tot ce este nevoie pentru corecta rapid si oriunde doar greselile din machiaj, cei de la Andrea au adaugat in gama lor de produse betisoarele corectoare pre-impregnate cu solutie corectoare.

     Betisoarele corectoare Andrea sunt betisoare cu cap din bumbac pur, preinmuiate intr-o solutie demachianta neparfumata si neuleioasa si ambalate intr-un ambalaj dur ce se inchide ermetic, nelasand nici un strop de solutie sa se evapore. La baza recipientului se gaseste o discheta-burete inmuiata in solutie demachianta in care sunt asezate cele 50 de betisoarele corectoare pentru a asigura hidratarea lor maxima pana la ultimul betisor.


     Deci fie ca stau pe etajera acasa sau inghesuite in geanta vor fi la fel de sterile si de hidratate ca atunci cand ai desigilat recipientul.
Dar cel mai important aspect al produsului este forma de creion a capului betisorului. care asigura o acuratete maxima atunci cand este folosit. Varful ascutit ajunge in cele mai greu accesibile colturi ale ochiului stergand doar ce se doreste sters. Lateralele sunt ovoid prelungite corectand suprafete mai mari dintr-o miscare.


     Solutia continuta de betisoare corectoare Andrea e 100% fara substante grase, neparfumata, blanda cu zonele delicate ale fetei, atat de blanda incat poate fi folosita si de catre persoanele hipersensibile sau cele ce poarta lentile de contact, dar foarte eficienta chiar si cu produsele waterproof.


     Si pentru cele dintre noi care iubesc genele false... Cu toate stim ce greu e sa demachezi linia genelor false. Betisoarele corectoare pot fi folosite cu usurinta pentru asta. Demacherea liniei genelor devine un proces rapid si eficient fara frica, solutia neuleioasa neafectand genele false aplicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu