luni, 23 aprilie 2012

Micul secret al unei mirese!In viata unei femei, vine ziua in care ea trebuie sa joace rolul principal, cel al printesei, in propria sa poveste, ziua nuntii sale. Aceasta este ziua in care se va simti cea mai speciala femeie din lume si de aceea totul trebuie sa fie perfect, pana in cele mai mici detalii.

De aceea, MyLash.ro va ajuta sa gasiti genele false perfecte pentru aceasta zi atat de speciala.


Dupa cum probabil stiti deja, un machiaj complet nu se poate realiza fara gene false, acestea conturand atat de frumos privirea incat sunt nelipsite la orice ocazie. Fie ca veti alege gene individuale sau gene tip banda, trebuie sa stiti care sunt regulile esentiale.
Pentru persoanele care vor alege genele individuale (smocuri) va recomandam pe cele scurte si medii pentru a nu exagera cu lungimea si pentru a avea un look natural si elegant. Cele lungi sunt indicate, in special, pentru persoanele care au ochii mari si genele naturale destul de bogate.
In cazul in care alegeti genele tip banda, va sugeram un model cat mai elegant, si in acelasi timp natural care sa se potriveasca personalitatii dumneavoastra. Alegeti lungimea si volumul genelor false astfel incat sa va simtiti bine cu ele si sa se incadreze perfect cu fizionomia si machiajul dumneavoastra.
Pentru cele ce nu stiu sau nu pot sa se decida ce gene false sa poarte in aceasta zi importanta, am incercat sa facem noi o selectie cu cateva modele de gene banda ce le consideram potrivite.

Astfel:
Pentru tipul de mireasa romantica ce isi doreste un machiaj cat mai natural si mai simplu, puteti folosi unul din modelele cu aspect natural: Andrea #52, Andrea #53, Andrea #62, Ardell Beauties, Ardell #109, Ardell #121, sau oricare dintre modelele Accent de la Andrea sau Ardell ( se aplica doar la coltul exterior al ochiului pentru a accentua si evidentia privirea).
Andrea #33, Andrea #26, Andrea #13, Ardell Demi Wispies, Ardell #105, Ardell #120, Ardell #117,Gypsy #97, Gypsy #90, Gypsy # 95 sunt genele false perfecte pentru a crea un look natural si elegant in acelasi timp, pentru a oferii privirii dvs. stralucirea de care are nevoie. Aceste gene se potrivesc aproape oricarei femei.
Daca machiajul este unul indraznet si elaborat veti avea nevoie ca genele sa fie mai bogate si mai lungi pentru a echilibra si sublinia trasaturile fetei. In acest caz va sugeram unul din modelele: Andrea #28, Andrea #82, Ardell #107, Ardell # 118, Ardell #119.
Indiferent de alegerea pe care o veti face, cel mai important este sa va simtiti bine si frumoasa si sa va bucurati de frumusetea dumneavoastra atat in ziua nuntii cat si peste ani de cate ori veti deschide albumul cu amintiri pretioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu