luni, 24 octombrie 2011

Extensii, gene individuale... Pro sau contra?

 Oricarei femei i-a trecut prin minte macar odata idea.

 Cui nu i-ar placea sa aiba gene perfecte pentru o perioada lunga de timp, fara minim de efort? La prima vedere, ideea pare incantatoare si foarte usor de realizat. Dar te gandesti sa te interesezi un pic inainte... Asa ca intrebi o prietena sau prima persoana care iti iese in cale, care fara sa fie foarte bine informata, iti taie din start elanul.

 Cu siguranta vei auzi povesti de groaza cu persoane carora le-au cazut toate genele si nu le-au mai crescut, vei afla ca genele nu se regenereaza sau ca adezivul cu care sunt lipite iti vor afecta vederea. Legende sunt multe si circula cu o viteza fantastica.

 In primul rand trebuie stiut ca genele noastre sunt vii. Ele se nasc, cresc si mor, lasand ca altele sa se nasca in locul lor. Prin urmare, cu sau fara gene false, genele noastre tot cad. Ciclul de viata al genelor este de aproximativ 6 saptamani. In momentul aplicarii genelor individuale, genele noastre vor simti o usoara presiune si poate asta va face sa cedeze unele gene ce sunt la sfarsitul ciclului de viata. Dar daca genele individuale sunt aplicate cu un adeziv bun, in cantitatea potrivita, vor afecta foarte putin, sau deloc, calitatea genelor naturale.

 Evita adezivii ce au o provenienta indoielnica si citeste cu atentie ingredientele. E recomandat sa alegi adezivi produsi in Europa occidentala sau America de nord unde legislatia e mult mai stricta in privinta produselor cosmetice.

 Daca genele sunt aplicate acasa sau la salon un lucru e sigur: adezivul nu are voie sa ajunga in ochi sau pe conjunctiv. De asemenea trebuie sa ai in vedere sa nu fi alergica la vreo unul din ingrediente.
 Daca la un moment dat doresti sa dezlipesti genele false trebuie sa ai grija deoarece procesul poate fi mai riscant, atata timp cand nu sunt respectate conditiile esentiale.

Niciodata nu dezlipi genele tragand de ele. Intotdeauna trebuie folosita o solutie speciala care dizolva adezivul si care face ca genele sa se desprinda foarte usor. In cazul in care indepartezi genele false fara sa fi tras de ele si totusi se intampla sa cada si din genele naturale, nu trebuie sa-ti faci atat de multe griji e normal, asta inseamna ca ciclul lor de viata s-a terminat.

Gandeste-te, te uiti cate fire au cazut cand te freci la ochi, cand te speli, cand treci cu mana pe la ochi? Dar te uiti cand dai jos niste gene false si deci e normal sa observi si firele naturale cazute. Nu trebuie sa-ti faci griji, altele vor creste la loc, iar cu ajutorul unui tratament de stimulare a cresterii, vor creste chiar mai dese si mai frumoase decat inainte.

 In momentul in care te decizi ca iti doresti gene individuale sau extensii si nu esti foarte hotarata, intreaba un specialist. Sau mai bine doi-trei ca sa ai de unde compara informatiile.

 Concluzia? Foloseste produse de calitate sau alege-ti specialistul cu grija (pune intrebari, cere recomandari), intretine-ti genele si nu uita sa ai asteptari realiste. De necontestat este totusi faptul ca atunci cand ai gene individuale aplicate te vei simti mult mai bine in pielea ta si iti vei dori ca efectul lor sa fie ireversibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu