marți, 4 octombrie 2011

Cum imi aleg genele false?!


      Atunci cand vine vorba despre genele false, aceasta este  una dintre cele mai frecvente intrebari pe care si-o pune orice femeie.

     Exista  sute de modele, cu forme, lungimi si culori diferite, iar pentru o femeie care alege pentru prima data un model de gene false, este foarte dificil sa se decidă si sunt șanse mari ca in final sa faca o alegere greșita pentru ea.  
                                                    
      Oricare dintre noi si-a dorit macar odata sa aiba gene dese, lungi si perfect curbate asa cum doar la televizor sau  pe copertile revistelor a vazut. Orice femeie are in minte imaginea perfecta a modelelor din revistele de frumusete. Faptul ca intr-un pictorial genele foarte lungi si dese arata perfect nu inseamna ca si la birou vor arata la fel de potrivit. Acesta este principalul motiv pentru care femeile tind sa isi aleaga modele de gene false nepotrivite pentru ele. 

     O pereche de gene false poate face diferenta intre a arata foarte bine si a trece neobservata. Pentru a nu fi dezamagita de perechea de gene false cumparata si deci pentru a nu sfarsi prin a le uita intr-un capat de sertar, sunt cateva lucruri ce trebuie avute in vedere. Trebuie in primul rand sa ne raportam  la persoana noastra, la ochii nostrii in momentul in care ne alegem o pereche de gene false,. In cazul genelor false este esential cine le poarta. Prima intrebare pe care trebuie sa o punem este:  unde vrem sa purtam genele false? Zi de zi, la munca?  Seara in oras,  in club, la o petrecere? 

     Exista modele diferite create pentru momente diferite. Extravaganta este atat de frumoasa, dar nu oricine  poate purta acest stil cu succes in orice moment al zilei. De aceea pentru zi, in principiu sunt recomandate modele cu aspect mai natural, care sa accentueze privirea fara a iesi foarte mult in evidenta. Ca si in cazul machiajului, in timpul zilei ce e prea mult poate strica. Pentru seara putem adauga cat vrem noi atat lungime cat si  volum; seara nimic nu este interzis. 

    Un alt lucru esențial de care trebuie sa tinem cont, este forma ochilor nostrii. Pentru niste ochii micuti sunt indicate genele din gama look natural, care sa nu depaseasca  9-10 mm, lungime la coltul exterior, iar pentru niste ochii mari, rotunzi se pot folosi gene mai dese, mai lungi, care sa ajunga  pana la 13 chiar 16 mm.

     Dar poate cel mai important lucru, de care trebuie sa tinem cont, este atitudinea pe care o avem,  sau pe care ne dorim sa o avem atunci cand purtam gene false. Personalitatea noastra isi spune cuvantul  prin hainele noastre,  prin coafura pe care o avem,  prin parfumul pe care il purtam si genele false sunt accesoriile care ne intregesc stilul si ne evidentiaza atat de frumos privirea, subliniind frumusetea ochilor noștri.

    Tu singura vei descoperi ce e cel mai potrivit pentru tine. Frumusetea este o calatorie plina de aventuri si de surprize placute. Incearca! 

Un comentariu: