miercuri, 19 iunie 2013

Participante concurs "Vara asta se poarta gene false!"

 1. Dana Zanfir s-a inregistrat in concurs cu un machiaj inspirat de vara, intitulat chiar de ea "Summer Flower". Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Dana Zanfir.2. Marinescu Felicia Adriana ne-a trimis o fotografie in care a asortat genele false la o tinuta eleganta, probabil pentru un eveniment special. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Marinescu Felicia Adriana.


3.Andreea Elena a ales sa poarte o pereche de gene false care sa-i scoata cat mai bine in evidenta, ochii. Machiajul se potriveste foarte bine cu intreaga tinuta de vara. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Andreea Elena.


4. Claudia Lefter ne surprinde cu o privire seducatoare si cu o pereche de gene false perfecte pentru acest anotimp. Machiajul a fost denumit "Summer Vibe". Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Claudia Lefter.

5. Loredana Andrei a adaugat genele false unui machiaj viu colorat, potrivit pentru zilele toride de vara. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Loredana Andrei.


6. Bianca Han a realizat un machiaj inspirat de soare, plaja, nisip si palmieri. Totul ne duce cu gandul la frumoasa vara. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Bianca Han.
  

7.Indira Iomer a realizat un machiaj natural, punand in evidenta frumoasa culoare a ochilor cu ajutorul unei pereche de gene false lungi, dar in acelasi timp destul de naturale. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Indira Iomer.


8. Iulia Fratieanu ne incanta cu o imagine colorata si plina de viata, reprezentativa pentru acest minunat anotimp. Genele false completeaza cu gratie intreagul portret. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Iulia Fratieanu.


9. Ghiuri Georgiana. Vara... soare, mare, nisip si neaparat GENE FALSE. Un machiaj perfect pentru o zi relaxanta de vara. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Ghiuri Georgiana.


10. Diana Parau a ales sa poarte genele false alaturi de un machiaj natural inspirat de frumoasele flori de vara. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Diana Parau.


11. Ciolacu Eva Anamaria ne surprinde cu un machiaj colorat, potrivit pentru zilele calduroase de vara si o pereche de gene false foarte naturale care sa completeze perfect intreaga imagine. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Ciolacu Eva Anamaria.


12. Georgiana ne propune un machiaj pentru serile frumoase de vara, cu o pereche de gene false lungi care sa evidentieze privirea seducatoare. Daca iti place, voteaza printr-un comentariu: Georgiana.
    Concursul nostru a luat sfarsit. Participanta cu cele mai multe voturi valide este: Diana Parau.

    Felicitari, Diana si multumiri tuturor fetelor pentru participare. Cu aceasta ocazia am putut vedea si noi cat de frumos si interesant integrati genele false in activitatile voastre. 
   Va asteptam cu drag la urmatoarele concursuri si va invitam sa ramaneti in continuare alaturi de noi pe blog.

    Pupici!!!