vineri, 12 aprilie 2013

Ardell Double Up!!

         Visezi la o pereche de gene false cu adevarat seducatoare care sa-ti ofere cea mai sexy privire?

     Pune-ti o dorinta! ... Acum intra pe internet, scrie www.mylash.ro si cauta: DOUBLE UP! Dorinta ta a fost indeplinita!

    Poti avea si tu aceleasi gene false ca ale Rihannei: Ardell Double Up 202.
   Genele false din gama profesionala Ardell Double Up au fost create special pentru a oferi mult mai mult volum decat o pereche de gene false obisnuita, pastrand in acelasi timp aceeasi flexibilitate.

   Sunt fabricate 100% din par natural, iar firele sunt montate in 2 straturi suprapuse, ca si cum ai avea 2 perechi de gene false intr-una singura.                    Purtand aceste gene false vei simti ca poti cuceri totul cu o singura privire.


Pentru a avea propria ta pereche de gene false Ardell Double Up participa la concursul nostru respectand urmatoarele cerinte:

  - Like paginilor noastre de Facebook: Genefalse.ro si MyLash
  - Inregistreza-te pe blog
  - Lasa un comentariu la aceasta postare in care sa ne spui care sunt genele pe care ti le doresti din gama Double Up si sa ne precizezi numele cu care te-ai inregistrat pe blog.


    Concursul se va incheia miercuri - 17.04.2013, iar castigatorul va fi selectat prin tragere la sorti.
 

 

                  Asadar, multa bafta si ... pupici!


                      Participantii la concurs au fost:    Iar castigatoare noastra s-a inregistrat cu numele Flori0304, si se va bucura de genele false Ardell Double Up 205. 

   
    Felicitari castigatoarei si multumiri tuturor pentru participare! Ramaneti alaturi de noi pentru ca vor urma multe alte concursuri.