marți, 2 octombrie 2012

Ghid de aplicare gene individuale

Ghid de aplicare gene individuale

Cum se aplica genele individuale? ” aceasta este o intrebare pe care noi, cei de la MyLash.ro, o auzim aproape zilnic. Pentru a va ajuta, am realizat un mic ghid de aplicare a genelor individuale.

Ce anume avem nevoie pentru aplicarea genelor individuale?

- o cutie de gene (de preferat din gama combo, pentru a combina marimile)
- adeziv special pentru gene individuale
- o penseta
- un suport pe care se pune adezivul (puteti folosi cutia din plastic a genelor false)
- un pieptene special si/sau un aparat de intors genele
- un demachiant
- o solutie pentru indepartarea genelor
- un strop de indemanare
- aproximativ 40 de minute de rabdare

Indiferent daca alegeti sa va aplicati singura genele false sau vi le aplica altcineva, va trebui sa parcurgeti urmatorii pasi:

Dischete demachiante AndreaPasul 1. Curatarea si degresarea ochilor.

Inainte de a incepe aplicarea genelor, folositi un demachiant pentru a curata foarte bine zona ochilor astfel incat pe gene sa nu mai existe machiaj sau alte substante uleioase.Pieptene pentru separarea genelorAparat de intors gene electric de la ArdellPasul 2. Aranjarea genelor.

Pentru ca genele false sa fie aplicate uniform, este necesar ca cele naturale sa fie aranjate inainte cu un pieptene special.

In cazul in care acestea sunt neordonate sau prea drepte, puteti folosi un aparat de intors genele.


Adeziv gene individuale de la DUO

Pasul 3. Aplicarea genelor.

Se toarna o picatura de adeziv pe un suport din plastic. Smocurile se scot din cutiuta cu ajutorul unei pensete, de preferat cu varful ascutit.

Fiecare smoc se imbiba in adeziv la capat si se lipeste la baza genelor naturale, cat mai aproape de radacina.
Atentie! Genele individuale nu se lipesc pe pleoapa!

De obicei smocurile incep sa fie aplicate de la coltul exterior catre cel interior, astfel incat sa pastreze conturul natural al genelor. In acest timp ochii vor trebui sa ramana intre-deschisi pentru a evita lipirea genelor superioare cu cele inferioare.
In functie de cat volum doriti, genele se vor pune mai dese sau mai rare. De obicei un pachet de gene este suficient pentru a se aplica unei persoane. Procedeul dureaza in jur de 40- 50 de minute.


Pasul 4. Intretinerea genelor.

Odata aplicate nu mai ramane decat sa va bucurati cat mai mult timp de ele, iar acest lucru impune respectarea anumitor conditii:

- nu folositi substante uleioase, crema sau demachiant gras
- nu va frecati la ochi
- curatarea genelor se va face usor, cu ajutorul unui betitor de ureche
- nu dormiti cu fata in jos
- evitati expunerea indelungata la apa ( desi adezivul este rezistent la apa, aceasta poate afecta calitatea genelor).
Aplicarea corecta si respectarea acestor conditii, va garanteaza o durata de viata a genelor de minim 15 zile, iar cu o mica intretinere le puteti pastra pana la 5-6 saptamani.

In cazul in care au cazut cateva smocuri sau aspectul lor nu mai este cel dorit, puteti face o mica intretinere a genelor, pentru a le prelungi durata de viata. Indepartati genele deteriorate si inlocuiti-le cu altele noi.


Solutie indepartat gene false ARDELL 59 mlPasul 5. Indepartarea genelor.

In momentul in care vreti sa renuntati la genele false, veti avea nevoie de o solutie speciala pentru dezlipirea lor, sau ca inlocuitor puteti folosi un demachiant gras sau uleiul de ricin.

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa-I urmati, iar cu putina indemanare puteti avea gene perfecte pentru mult timp de acum inainte.

Ce poate fi mai frumos decat o privire seducatoare la infinit?